Jennifer Lopez: Cum să fii sexy şi în pantaloni, la 46 de ani

Jeanşii purtaţi de Jennifer Lopez îi veneau perfect, scoţându-i în evidenţă fundul renumit


Actualmente, vedeta se pregăteşte să încheie filmările la ultimele episoade ale show-ului de televiziune "American Idol", din juriul căruia face parte, iar în 2016 se va stabili pentru patru luni, din ianuarie până în luna mai, la Los Vegas, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Născută în 1968, în cartierul Bronx din New York, Jennifer Lopez s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop, notează Mediafax.

După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcomul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista/ Maid in Manhattan", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Artista şi-a lansat albumul de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 75 de milioane de exemplare.


Jennifer Lopez este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri, relatează Mediafax. În 2012, Jennifer Lopez a ocupat primul loc în topul celor mai bine plătite vedete de la Hollywood, întocmit de revista Forbes, cu venituri de 52 de milioane de dolari.


Foto: Daily Mail

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gruita Marcel pe 15 Dec 2015, 06:06
    Lori

    Fain!!! Se tine bine (babuta) si are voce ,voce de Romania

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod