Jennifer Lopez are cu ce se lăuda la aproape 50 de ani: „Am avut grijă de mine și se vede“

Jennifer Lopez arată fabulos la aproape 50 de ani și nu se sfiește să-și declare mândria


În interviul acordat pentru ediția din decembrie a revistei InStyle, Jennifer Lopez a vorbit și despre mariajul cu actorul Ben Affleck. Cei doi s-au cunoscut în timpul filmărilor producției "Gigli", iar de atunci el i-a fost mereu alături, jucând și în clipul piesei "Jenny From The Block". Când Affleck a cerut-o de soție, dăruindu-i un inel cu diamant roz, interesul care s-a abătut asupra cuplului a atins paroxismul. "Era mai rău atunci. A fost o nebunie", a declarat ea. "Acum măcar pot să vă arăt puțin cine sunt. Atunci credei orice citeai într-un tabloid. De multe ori nu era ceva adevărat sau era un adevăr la a treia mână", a adăugat cântăreața.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012. Ea a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din showbiz, precum rapperul P. Diddy.

La sfârşitul lunii mai 2014, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali. În prezent, Jennifer Lopez are o relaţie cu jucătorul de baseball Alex Rodriguez (41 de ani).

Cu reședința în Las Vegas, unde susține o serie de spectacole, cu aparițiile televizate în show-ul "Shades Of Blue" și cu roluri în filme, cel mai recent fiind "Second Act", vedeta mai apare în show-ul "World Of Dance" și filmează și pozează pentru campanii de promovare. Jennifer spune că pentru ea e ceva normal să aibă multe angajamente și este obișnuită să funcționeze în regim de multitasking: "Nu înțeleg de ce nu poți să fii actriță și cântăreață și dansatoare în același timp. Așa a început toată afacerea asta. Divertisment! Și de ce să nu fii și o actriță de comedie dar și una de dramă? Ok, unii nu le pot face pe amândouă. Dar dacă unii pot, să-i lăsăm!", a spus ea pentru InStyle.

Jennifer Lopez s-a lansat iniţial ca actriţă, înainte de a deveni o vedetă a muzicii pop. După ce a devenit cunoscută în anii 1990 cu rolul din sitcom-ul "In Living Color", Jennifer Lopez a devenit un star de talie mondială, remarcându-se în filme precum "Selena", "Trenul cu bani", "Anaconda", "Eu cu cine mă mărit?", "Camerista", "Plan de rezervă" şi "Pregăteşte-te, că vine!".

Şi-a lansat albumul muzical de debut, "On the 6", în 1999. Jennifer Lopez s-a remarcat şi în calitate de jurat al emisiunii-concurs "American Idol", dar şi cu numeroase albume pop, care s-au vândut în peste 80 de milioane de exemplare. Ea este şi o femeie de afaceri cu un simţ antreprenorial dezvoltat, artista lansându-şi propria companie de producţie, o linie vestimentară şi o gamă de parfumuri.



Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod