Jennifer Lopez a slăbit aproape 5 kilograme cu o dietă vegetariană şi un program zilnic de exerciţii

Repetițiile pentru concerte, combinate cu exerciții și o dietă vegetariană, au ajutat-o pe cântăreața americană să dea jos aproape 5 kilograme


După ce "i-a dat papucii" lui Casper Smart, cântăreaţa şi-a oficializat şi despărţirea de ultimul soţ. Divorţul a fost finalizat luni, la Tribunalul Superior din Los Angeles.
Jennifer Lopez, în vârstă de 44 de ani, şi Marc Anthony, în vârstă de 45 de ani, vor împărţi custodia celor doi copii ai lor, gemenii Max şi Emme, în vârstă de şapte ani. Totodată, copiii vor putea să petreacă şapte zile pe lună alături de tatăl lor în reşedinţa acestuia, informează revista People, citată de Mediafax.

3divorțuri are la activ Jennifer Lopez
Documentul depus la tribunal oferă, totodată, detalii despre modul în care copiii cuplului îşi vor petrece vacanţele şcolare, zilele de naştere şi sărbătorile legale, inclusiv vacanţele de Crăciun, Ziua Recunoştinţei şi Halloween. Foştii soţi au semnat, de asemenea, un acord prin care se obligă să îi protejeze pe copii de paparazzi şi că se vor asigura că Max şi Emme "nu vor fi expuşi în faţa unei publicităţi nedorite".

Lopez şi Anthony s-au căsătorit în 2004 în cadrul unei ceremonii discrete, ce a fost organizată în reşedinţa pe care cântăreaţa o deţine în Beverly Hills.

Jennifer Lopez a fost căsătorită de trei ori: cu ospătarul cubanez Ojani Noa în perioada februarie 1997 - ianuarie 1998, cu dansatorul Chris Judd în perioada septembrie 2001 - iunie 2002 şi cu cântăreţul Marc Anthony în perioada iunie 2004 - aprilie 2012.

Vedeta americană a avut relaţii şi cu alţi doi bărbaţi celebri din industria de divertisment, rapperul P. Diddy şi actorul Ben Affleck. La sfârşitul lunii mai, presa americană a anunţat că Jennifer Lopez s-a despărţit de dansatorul Casper Smart, cu care avea o relaţie din octombrie 2011, întrucât acesta ar fi înşelat-o cu doi transsexuali.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod