Jennifer Lopez a slăbit aproape 5 kilograme cu o dietă vegetariană şi un program zilnic de exerciţii

Jennifer Lopez arată mai bine acum 10 ani și chiar 20 de ani


Artista a combinat dieta cu un program intens de exerciţii fizice. În aprilie, ea l-a angajat pe antrenorul Marco Borges, printre ai cărui clienţi se numără Beyoncé, Jay Z, Gwen Stefani, Shakira şi Pharrell Williams.

Dacă mergi la sală, trebuie să ai grijă la ce mănânciJennifer Lopez
Timp de şase ore pe zi, Jennifer Lopez a făcut exerciţii sau a dansat. Asta nu înseamnă, spune ea, că este obsedată de fitness. "Nu sunt o fanatică a exerciţiilor. Nu-mi plac, dar dansez mult pentru concerte, iar asta mă ajută", a explicat ea.

"Mă simt mai bine când sunt în formă şi am grijă de mine. Dacă vrei ca alţii să te iubească, trebuie să mai întâi să te îngrijeşti pe tine", a explicat J Lo.

După despărţirea de dansatorul Casper Smart, vedeta şi-a luat un răgaz pentru a reflecta, dar surse citate de presa americană susţin că ea caută deja un alt partener, în persoana fostului concurent de la show-ul "Dancing with the Stars", Leah Remini.

În ultimele două săptămâni, cântăreaţa, care are la activ trei divorţuri, a fost văzută flirtând până în zori, într-un club de noapte, cu dansatorul de origine rusă Maxim Şmerkovski, după concertul pe care ea îl susţinuse în Connecticut, relatează Daily Mail. "Sunt genul de om căruia nu-i place să fie singur", mărturisea artista, în ianuarie, pentru Us Weekly, autointitulându-se "o monogamistă în serie".

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod