Jennifer Lawrence renunță la actorie timp de un an. Vrea să intre în politică

de Georgiana Dorobanțu, 20 Februarie 2018
Jennifer Lawrence renunță la actorie timp de un an. Vrea să intre în politică

Jennifer Lawrence este una dintre cele mai iubite tinere actrițe de la Hollywood în acest moment, dar în ciuda succesului său, vedeta vrea să se retragă din lumea filmului timp de un an.
Actrița plănuiește să intre în politică și să se concentreze asupra unor campanii sociale. Jennifer a vorbit deschis despre interesul său pentru politică, iar acum dorește să-i încurajeze pe tineri să se implice în acest domeniu.

Actrița în vârstă de 27 de ani dorește să pună capăt "ignoranței politice" prin implicarea cât mai multor tineri americani în sistemul politic. Vedeta are ca scop implicarea tinerilor în luarea deciziilor care le afectează viitorul. Iar pentru asta este dispusă să renunțe la actorie timp de un an.

"Îmi voi lua un an liber. Voi lucra cu organizația numită Represent.Us, încercând să-i fac pe tineri să se implice în politică la nivel local", a declarat Jennifer, potrivit contactmusic.com.

Vedeta a ținut să clarifice că nu va încerca să-i îndrume pe tineri către anumite valori politice, ci doar îi va încuraja să se implice pentru o democrație corectă și transparentă.

"Este o mișcare anticorupție prin care ne dorim să schimbăm legi în fiecare stat pentru a preveni corupția și a proteja democrația", a mai spus actrița.

Organizația Represent.Us susține adoptarea Actului American Anti-Corupție, prin care se dorește trecerea în ilegalitate a mitei politice deghizate sub forma lobby-ului și a donațiilor.
Reprezentanții acestei organizații doresc ca fondurile de susținere ale unui politician să fie transparente, astfel încât cetățenii să afle cine "cumpără" putere politică.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod