Jennifer Lawrence nu vrea să rabde de foame ca să arate bine: „Dacă vreau pizza, mănânc pizza“

Dacă vrea o felie de pizza, Jennifer Lawrence o mănâncă fără să-și facă griji. Ea preferă să muncească mai mult la sală


În 2014, Jennifer Lawrence a vorbit pentru prima dată despre scandalul privind furtul de imagini şi a catalogat acţiunea drept infracţiune de natură sexuală. Actriţa a acordat un interviu revistei Vanity Fair, în care a spus că a fost înfricoşată după ce fotografiile sale private au fost publicate pe internet la începutul lunii septembrie şi şi-a făcut griji asupra consecinţelor pe care acest lucru îl va avea asupra carierei sale. "Doar pentru că sunt o persoană publică, doar pentru că sunt actriţă, nu înseamnă că eu am cerut să se întâmple asta (publicarea fotografiilor intime, n.r.). Nu înseamnă deloc că lucrurile astea sunt implicite pentru că sunt vedetă", a declarat Jennifer Lawrence, care a câştigat în 2013 premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă, pentru rolul din "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook".

Vedeta a mai spus atunci că s-a gândit să scrie o scrisoare prin care să îţi ceară scuze faţă de iubitul său din trecut, actorul Nicholas Hoult, căruia îi erau adresate o parte din respectivele fotografii.

Însă, actriţa spune că şi-a dat seama că nu are de ce să îi pare rău, pentru că fusese împreună cu Nicholas Hoult timp de patru ani, perioadă în care cei doi s-au iubit. "Ce s-a întâmplat nu este un scandal. Este viol. Este dezgustător. Legile trebuie schimbate şi noi trebuie să ne schimbăm", a mai declarat Jennifer Lawrence.

Actriţa americană şi actorul britanic Nicholas Hoult au format un cuplu timp de patru ani, dar cei doi s-au despărţit în vara anului 2014. Ea a avut apoi o relaţie cu Chris Martin, solistul trupei Coldplay, care a divorțat de actrița Gwyneth Paltrow.

În februarie, Jennifer Lawrence a anunţat că renunţă la actorie pentru cel puţin un an, urmând să se implice în campanii de stopare a mitei politice şi de promovare a unor legi anticorupţie.
Ea a decis să ia o pauză de cel puţin 12 luni pentru a convinge mai mulţi "tineri să se angajeze politic".

Jennifer Lawrence face parte din comitetul de conducere al organizaţiei non-profit Represent.Us., alături de un colaborator frecvent al ei, regizorul David O. Russell.

Actriţa a spus pentru Entertainment Tonight că "Red Sparrow" va fi ultimul film înainte de această pauză. În acest film, Lawrence a jucat alături de Joel Edgerton, Charlotte Rampling, Jeremy Irons şi Joely Richardson.

Lawrence nu se află la prima iniţiativă de acest gen, ea fiind una dintre vedetele care au vorbit public despre diferenţele salariale dintre bărbaţi şi femei la Hollywood, încă din 2015. De asemenea, ea s-a alăturat actriţei Cameron Diaz şi cântăreţei Adele, luna trecută, la Marşul femeilor 2018 de la Los Angeles, o manifestare care pledează pentru drepturile femeilor.

Născută pe 15 august 1990, în Louisville, Kentucky, Jennifer Lawrence Shrader este una dintre actriţele americane în plină ascensiune.
A avut roluri principale în "The Bill Engvall Show" şi în filme precum "Departe de câmpia în flăcări/ The Burning Plain" şi "Mâinile tatălui meu/ Winter's Bone", pentru care a primit o nominalizare la Oscar pentru cea mai bună actriţă.

Jennifer Lawrence, care s-a remarcat şi în seria "Jocurile foamei/ The Hunger Games", a câştigat premiul Oscar pentru cea mai bună actriţă în rol principal, pentru prestaţia din filmul "Scenariu pentru happy-end/ Silver Linings Playbook", în 2013.
În anul următor, vedeta americană a fost nominalizată la Oscarul pentru cea mai bună actriţă în rol secundar, pentru evoluţia ei din filmul "Ţeapă în stil american/ American Hustle". A patra nominalizare la Oscar a obţinut-o pentru interpretarea din filmul "Joy" (2015).


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
1 Septembrie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod