Jennifer Lawrence: "Am știut dintotdeauna că voi fi celebră"

La 22 de ani a câștigat Oscarul și visul i s-a îndeplinit: este celebră şi e considerată una dintre cele mai talentate actriţe de la Hollywood. Este atât de apreciată, încât Vogue a decis să-i dedice coperta ediţiei speciale din luna septembrie, un număr cu 902 pagini de modă pentru sezonul de toamnă.
Cu părul blond tuns şi ondulat deasupra umerilor, îmbrăcată într-o rochie neagră şi cu un machiaj întunecat, dar deloc exagerat, care îi pune în evidenţă ochii, Jennifer Lawrence mărturisește în interviul publicat de prestigioasa revistă că își dorea încă de mică să fie faimoasă. Ea recunoaşte însă că acum nu se bucură prea mult de celebritatea sa.
 
Tot ce a obţinut Jennifer Lawrence până acum, atât de repede, vine de undeva din urmă şi nu este întâmplător. Foamea ei de glorie s-a născut pe când copilărea undeva "la ţară", în Kentucky.
 
 
 
"De când eram foarte mică am avut mereu o idee foarte clară despre ce-mi doream. Urma să devin mamă, să fiu doctoriţă şi să trăiesc în Kentucky. Dar am ştiut dintotdeauna că voi fi celebră", s-a destăinuit ea într-un interviu publicat în ediţia specială de septembrie a revistei Vogue.
"Nu ştiu cum Dumnezeu să descriu asta. Obişnuiam să lenevesc în pat şi să mă întreb: <<Voi fi o vedetă TV? Sau voi ţine discursuri motivaţionale?>>. N-a fost o viziune. Dar cum se întâmplă de obicei, am îngropat asta, gândind: Da, sigur", a povestit vedeta.
 
 
 
 
 
Starul din "Jocurile foamei" a povestit că era cam ciudată când era mică (a sărit din mers dint-un autobuz, pe ieşirea de urgenţă) şi a suferit de anxietate, urmând un tratament medical pentru ceva timp - a scăpat de acea suferinţă abia când a abandonat colegiul şi s-a apucat de actorie. Când au văzut ce potenţial are, părinţii şi-au dat seama că are o şansă imensă.
 
 
 
Astăzi, celebritatea pe care a dobândit-o atât de repede se dovedeşte greu de ţinut în frâu, notează Vogue.
Ea se plânge că nu mai are viaţă privată de când a văzut tot felul de ciudaţi dormind pe peluza din faţa casei sale şi că se simte "ca o maimuţă la zoo", la care se zgâieşte toată lumea. "Ştiu că par nerecunoscătoare când vorbesc despre asta, dar uneori mă simt copleşită. Dintr-o dată, toată lumea simte că are dreptul să ştie tot despre mine. Nu sunt de acord cu asta. Pur şi simplu. Sunt doar o fată normală, un om şi n-am avut parte de aşa ceva atât de mult ca să simt că e normal. Nu-o să-mi găsesc liniştea aşa", a declarat ea.
 
 

Poate că e timpul pentru o pauză, notează ziarul britanic Daily Mail. Francis Lawrence, regizorul peliculei "Jocurile foamei: Sfidarea/ The Hunger Games: Catching Fire"", a declarat că e îngrijorat de stilul de viaţă trepidant al tinerei actriţe.
Adevărul e că, de la debutul în actorie, în 2006, ea a trăit mai mult pe platourile de filmare. 
 
 

Deşi îşi luase o vacanţă între filmările pentru "Catching Fire" şi "X-Men", Jennifer a primit oferta de a lucra pentru "American Hustle", într-un rol scris pentru ea de David O'Russell, cel care a semnat producţia "Silver Linings Playbook", care i-a adus Oscarul.
 
 
 
 
 
"Rosalynn este 100% rezultatul imaginaţiei lui David. Este o alcoolică maniaco-depresivă. Nu puteam spune nu. Iar când am început filmările am înţeles că rolul ăsta era mai important decât o vacanţă. Este mult mai bine pentru creierul meu să fie stimulat astfel, îmi aminteşte că asta e ceea ce iubesc", a explicat actriţa.
 
 
 
Jennifer Lawrence, recompensată în februarie cu Oscarul pentru cel mai bun rol principal feminin, a obţinut în ultimul an fiscal american venituri de 26 milioane de dolari.
ocupând locul secund în topul realizat de revista Forbes, după Angelina Jolie.
 
 
 
Jennifer a apărut pentru prima dată şi în topul celor mai influente celebrităţi din lume în 2013, realizat de aceeaşi publicaţie, clasându-se pe locul 49.


Foto: Hepta / Vogue
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 August 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod