Jennifer Garner nu e interesată de relația lui Ben Affleck cu Jennifer Lopez

Tot ce își dorește Jennifer Garner este ca Ben Affleck să-și regăsească echilibrul și să fie un tată bun pentru copiii lor.
In timp ce legatura lui Ben Affleck cu J.Lo devine tot mai evidenta, ultima sotie a actorului nu pare interesata de ceea ce face acesta, noteaza Elle. O sursa a declarat pentru E! ca actrita „nu doreste sa ia in niciun fel parte la circ sau la relatarile presei” si prefera sa ramana concentrata pe cresterea celor trei copii, Violet (15 ani), Serafina (12 ani) si Samuel (9 ani).

„Incearca sa-si traiasca viata si sa-si creasca copiii, iar ultimul lucru pe care il vrea este sa aiba de-a face cu viata sentimentala a lui Ben”, a spus sursa.
„In centrul atentiei ei sunt mereu fericirea copiilor ei si dorinta ca Ben sa fie un tata bun”, a adaugat aceasta.

Ce vrea Garner de la Affleck


Este a doua oara cand se scrie despre Garner prin prisma relatiei lui Affleck cu J.Lo. Ben a fost logodit cu Lopez inainte de a se casatori cu actrita americana, in 2004. La inceputul lunii mai, o sursa a declarat pentru Entertainment Tonight ca Garner ii doreste tot ce e mai bun lui Affleck si nu e afectata de viata lui sentimentala. Citeste continuarea pe andreearaicu.ro


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod