Jennifer Garner își plimbă pisica cu căruciorul: „Îi place”

Jennifer Garner își plimbă pisica cu căruciorul: „Îi place”

Jennifer Garner își iubește pisica. Actrița în vârstă de 48 de ani a fost văzută recent plimbându-se cu copiii săi - Violet (14 ani), Seraphina (11 ani) și Samuel (opt ani). Împreună cu ei era și pisica familiei, pe care Jennifer o plimba cu un cărucior special pentru pisici.
În timpul unui interviu online cu Ellen DeGeneres, actrița a explicat cum a ajuns la această modalitate neobișnuită de a plimba animalul de companie, într-un cărucior conceput special pentru pisici.

Unul dintre copiii mei nu iubește prea mult plimbările și noi chiar voiam să ieșim din casă. Le-am spus 'Ce putem face? Trebuie să ne obișnuim cu plimbările'”, a spus starul, făcând referire la faptul că este izolată acasă din cauza pandemiei de coronavirus. „Mi-a spus apoi 'Vreau să luăm și pisica'.
Astfel că am comandat un cărucior pentru pisici”
, a declarat Jennifer.


Actrița a spus în glumă că dă vina pe Jessica, soția lui Jerry Seinfeld, pentru cumpărarea căruciorului.

Vreau ca Jessica Seinfeld să știe că pe ea o învinovățesc pentru că ea este genul acela de femeie cu multe pisici. Și dintr-o dată m-am trezit că am și eu pisică și acum am și un cărucior pentru pisici și ies cu pisica la plimbare. Are și lesă”, a spus Jennifer.

Citește și: Jamie Oliver, șocat de părul fiului său.
Imaginea cu care celebrul bucătar și-a surprins fanii

Pisica, în schimb, „este fericită că se plimbă. Este entuziasmată de aventură. Chiar îi place”, a adăugat actrița.


Foto: standard.co.uk

În timpul discuției cu Ellen DeGeneres, Jennifer a vorbit despre celelalte animale de companie ale sale: găinile.

Ce perioadă bună în care să ai găini. Sunt acolo și fac ouă. Avem o mulțime de ouă”, a spus Jennifer.

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
16 Iunie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod