Jennifer Aniston şi Brad Pitt, prieteni sau mai mult? „Au ţinut legătura din când în când“

Jennifer Aniston a comunicat cu Brad Pitt în timp ce căsnicia ei era pe ducă, susţine o prezentatoare TV. În schimb, TMZ anunţă că Aniston şi Theroux n-au fost căsătoriţi legal.

Divorţul dintre Jennifer Aniston şi Brad Pitt nu a pus niciodată capăt legăturii dintre cei doi. Amândoi au trecut apoi printr-un alt mariaj eşuat, dar au rămas prieteni şi au ţinut legătura, inclusiv în timp ce căsnicia lui Aniston cu Justin Theroux se îndrepta spre sfârşit. O spune Nancy O'Dell, prezentatoarea emisiunii "Entertainment Tonight", care le-a intervievat pe cele trei vedete. "Au numerele de telefon al celuilalt şi ţin legătura din când în când. Jen şi Brad au rămas prieteni", a spus ea pentru The Mirror.

După ce Jennifer Aniston (49 de ani) şi Justin Theroux (46 de ani) au anunţat săptămâna trecută că au decis să divorţeze, după şapte ani şi jumătate împreună, Nancy a spus că actriţa şi Brad Pitt (54 de ani) sunt în relaţii amicale.

Ea a ţinut să precizeze că aceştia nu au avut o relaţie în timp ce Jennifer era cu Justin, dar nu a exclus ca dragostea dintre Jen şi Brad să se reaprindă. "Nu poţi să prevezi viitorul", a adăugat ea într-o notă laconică.

O altă sursă a mărturisit pentru The Mirror că după despărţirea lui Brad Pitt de Angelina Jolie, acesta a ţinut mai mult legătura cu Aniston: "Jen şi Brad au rămas apropiaţi după despărţirea lor din 2005, dar ea s-a apropiat mai mult de el în ultimele 15 luni."

Pe de altă parte, acum apar şi multe zvonuri care n-au nicio legătură cu realitatea. Publicistul actriţei a declarat că informaţia potrivit căreia Brad ar fi fost umărul pe care Jennifer a plâns când a divorţat este "o altă invenţie".

O altă sursă, citată de People, susţine că Brad şi Jennifer nu s-au mai văzut de ani de zile: "De mai bine de un deceniu nu doar că trăiesc vieţi separate, ceea ce nu-i chiar aşa de surprinzător, dar au devenit diferiţi de cei care erau atunci când erau împreună."

Singura legătură dintre ei este că şi-au mai trimis sporadic mesaje pe telefon.
"Nu ţin legătura constant, în afară de mesaje ocazionale şi de faptul că îşi urează succes când au un proiect nou sau un eveniment important", a adăugat sursa.

Brad s-a căsătorit cu Angelina Jolie (42 de ani) după divorţul de Jennifer, dar acum este şi el prins în mijlocul unui divorţ. Pitt şi Jolie au şase copii împreună: Maddox (16 ani), Pax (14 ani), Zahara (13 ani), Shiloh (11 ani) şi gemenii de nouă ani Knox şi Vivienne. Maddox, Zahara şi Pax au fost adoptaţi din orfelinate Cambodgia, Etiopia şi Vietnam, iar ceilalţi trei sunt copiii lor biologici.

"Brad tot încearcă să-şi pună viaţa pe făgaşul normal. Acum se gândeşte să termine cu divorţul, să facă aranjamentele cele mai bune pentru familie şi eventual pe urmă să-şi găsească pe altcineva.
Jen şi el au avut o prietenie grozavă înainte ca dragostea lor să înflorească, iar el a ştiut mereu că ea are o inimă mare"
, a spus o sursă din Los Angeles pentru Mirror. "După tot ce i-a făcut el, ea l-a iertat, iar asta l-a copleşit. E mult până la o reunire... dar niciodată să nu spui niciodată", a adăugat persoana citată.

O altă sursă a spus pentru E!: "Jen se descurcă bine. Are grupul ei de prieteni care sunt familia ei şi care îi sunt mereu aproape. E mereu trist şi sfâşietor că trebuie să o ia de la capăt, dar are parte de multă dragoste în viaţa ei. Va avea de învăţat şi din asta şi noi perspective i se vor deschide în cale."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod