Jennifer Aniston nu trebuie să vadă asta: Justin Theroux, acaparat de o tânără misterioasă

Divorţul a făcut-o să sufere mult pe Jennifer Aniston. În schimb, Justin Theroux se distrează bine: actorul a fost surprins în tandreţuri cu o tânără.

Divorţul lor a făcut vâlvă, iar acum fiecare a luat-o pe drumul său: Jennifer Aniston rămâne retrasă şi încearcă să gestioneze în tăcere acest moment dificil, în schimb Justin Theroux profită de faptul că nu mai are nicio obligaţie şi se distrează bine-mersi.

Starul din "Zoolander" a fost fotografiat la sfârşitul săptămânii trecute, la New York, în compania unei tinere. Îmbrăcat cu jeanşi negri strimţi şi un tricou fără mâneci de aceeaşi culoare care îi lăsa la vedere braţele musculoase, Justin purta ochelari de soare şi în mare formă, scrie Daily Mail.

El îşi ţinea alături bicicleta cu care se deplasează deseori pe străzile metropolei americane.

Tânăra care îl însoţea era îmbrăcată cu jeanşi mulaţi şi o bluză albă, strânsă într-o fundă la talie şi care îi lăsa umerii aproape goi. Identitatea sa nu este cunoscută, dar ceea ce s-a văzut e că au stat de vorbă la o cafenea, timp în care ea îl sorbea din priviri pe actorul în vârstă de 46 de ani, iar acesta îi spunea ceva zâmbind. Se vedea de la o poştă că se simt bine împreună şi cât au stat la masă au fost ca un cuplu obişnuit.

După anunţul divorţului de Jennifer Aniston, despre Justin s-a scris că ar avea o relaţie cu artista Petra Collins, dar şi cu actriţa Aubrey Plaza, în vârstă de 33 de ani.
O sursă a declarat pentru Page Six că Theroux şi Aubrey Plaza sunt doar prieteni şi lucrează împreună la un proiect: "Aubrey este încă cu iubitul ei, Jeff Baena. Ea şi Justin discută despre un film la care să lucreze împreună."

Justin Theroux şi Jennifer Aniston au luat prin surprindere pe toată lumea în februarie, când au anunţat că divorţează, după un mariaj de doi ani şi jumătate. "Într-un efort de a minimaliza orice alte speculaţii, am decis să anunţăm că ne-am despărţit", se arată într-un comunicat transmis presei, pe 15 februarie, de cei doi actori.
"Decizia a fost una mutuală şi luată cu dragoste, la sfârşitul anului trecut. Suntem doi buni prieteni care au decis să o ia pe drumuri diferite, ca membri ai unui cuplu, dar care doresc să-şi continue nepreţuita prietenie"
, se menţiona în comunicatul amintit.

Documentul mai specifica faptul că detaliile legate de separare nu vor fi făcute publice, dar că ei doresc ca publicul să ştie adevărul, "având în vedere că industria bârfei nu poate rezista unei oportunităţi de a specula şi inventa".
"Orice altceva apare în presă care nu vine de la noi este doar invenţia altcuiva.
Mai presus de toate, suntem hotărâţi să păstrăm adâncul respect şi dragostea pe care le avem unul pentru celălalt"
, au transmis cei doi actori.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
18 Aprilie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod