Jennifer Aniston, mai sexy ca niciodată: Are un corp incredibil la 44 de ani!

Asemenea vinului bun, care își desăvârșește calitățile cu trecerea timpului, fosta soție a lui Brad Pitt arată din ce în ce mai bine cu fiecare an în plus. La 44 de ani, ea e mai interesantă ca oricând.

Actrița are o apariție incendiară în trailerul pentru noul ei film, "We're The Millers". În secvențele în care prestează un număr de striptease, Jennifer arată incredibil în lenjeria transparentă, dezvăluindu-și abdomenul bine lucrat, șoldurile fără colăcei, dar și posteriorul ferm.

Comedia "We’re the Millers" este povestea unui fost traficant de droguri, Jason, care îşi creează o familie falsă, după ce se vede nevoit să scoată din ţară o cantitate uriaşă de stupefiante, fără a fi suspectat de autorităţi, notează Cinemagia.

Jennifer Aniston joacă rolul falsei soții a traficantului, iar numărul ei de striptease survine după ce "familia sa" este sechestrată de un grup de interlopi mexicani.



"Soția mea face striptease pe bani puțini", spune traficantul Jason. "OK, arată-ne", spune unul dintre atacatori. Iar Jennifer trece la treabă, lăsându-i pe toți cu gura căscată.



Trailerul începe cu șeful lui Jason care le oferă 100.000 de dolari dacă pot să treacă peste graniță un transport de marijuana. Jason vine în clubul de striptease în care lucrează personajul interpretat de Jennifer Aniston, pentru a o ruga să se dea drept soția lui, pentru a crea imaginea unei familii fericite și să înșele astfel vigilența vameșilor.

"Vreau să fii soția mea", apucă Jason să-i zică, iar Jennifer, care poartă o perucă blondă în nuanța platinei și lenjerie neagră, îl lovește imediat cu genunchiul între picioare pe temerarul traficant în devenire, care se îndoaie de durere.

În cele din urmă, striperița acceptă provocarea, iar curând ei vor constata că de fapt transportul e mult mai mare decât se așteptau. În plus, van-ul cu care se deplasau cedează, iar ei sunt forțați să înopteze într-un cort, laolaltă cu un cuplu pe care îl întâlnesc pe drum.

 "N-am mai atins o altă femeie până acum", spune femeia, în timp ce Jason și "soția" lui o privesc șocați, neștiind ce să mai creadă. Și până să mai apuce ei să creadă ceva, femeia își pune palmele pe sânii lui Jennifer, în timp ce bărbații se holbează la ele.

După mai multe peripeții, trailerul se încheie cu o scenă în care "familia" aflată în mașină se amuză în timp ce fiul cântă o melodie auzită la radio.

Comedia va fi lansată în Statele Unite pe 9 august.


Foto: Hepta















Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Mai 2013
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • mistik007 pe 25 Mai 2013, 23:48
    lol

    ce mutra baga in prima poza,mor de rasss :)))

    0
    1

  • mistik007 pe 25 Mai 2013, 23:47
    mda

    corpul beton,fatza cam nasoala...oricum orice femeie care ar avea banii ei,ar putea arata ca ea la corp

    0
    1

  • ioana pe 25 Mai 2013, 22:56
    cum sa nu

    Sunt convinsa ca tu esti perfecta:))

    1
    0

  • Georgeta pe 24 Mai 2013, 07:15
    Jenifer Aniston

    Da, dar e urâtă la faţă.

    0
    4

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod