Jennifer Aniston, criticată de stilişti: Inelul ei de logodnă e de prost gust!

Jennifer Aniston este recunoscută pentru stilul ei, dar cu inelul de logodnă are o problemă. Stiliştii cred că bijuteria cu diamant de opt carate pe care i-a dăruit-o iubitul ei, Justin Theroux, este imensă şi "vulgară".

Jennifer Aniston este recunoscută pentru stilul ei, dar cu inelul de logodnă are o problemă. Stiliştii cred că bijuteria cu diamant de opt carate pe care i-a dăruit-o iubitul ei, Justin Theroux, este imensă şi "vulgară".

Actriţa în vârstă de 43 de ani a fost fotografiată de paparazzi în weekend, în New Mexico, purtând inelul pe care Justin i l-a dăruit în august, în ziua în care el a împlinit 42 de ani. Stiliştii nu au însă o părere prea bună despre acest cadou.

Nu se ştie cine l-a realizat, dar experţii citaţi de cotidianul britanic Daily Mail spun că acesta are un diamant de opt carate, ceea ce-l face potrivit mai degrabă pentru o petrecere simandicoasă decât pentru o logodnă.

Deşi multe femei şi-ar dori să aibă un asemenea inel fără să-şi mai pună problema dacă li se potriveşte sau nu, un specialist britanic care nu dorit să-şi decline identitatea spune că bijuteria nu are ceva special: "Inelul de logodnă este valoros, cu certitudine, dar un diamant de asemenea mărime nu este sofisticat.

Arată de parcă ar fi pe mâna unei casnice disperate. De fapt, alţii ar putea spune de-a dreptul că e grotesc. Îmi place stilul curat şi elegant al lui Jennifer, dar acest inel e complet nepotrivit pentru ea."

Sursa citată de cotidianul britanic că e greu de stabilit valoarea inelului fără a vedea diamantul sau certificatul acestuia, dar e clar că e o piesă scumpă, datorită mărimii şi a celor opt carate.

"Un diamant de opt carate nu costă cât unul de un carat. Cu cât mărimea exprimată în carate creşte, preţul urcă exponenţial, pentru că fiecare carat adăugat la greutatea diamantului îl face mai rar şi mai scump", a explicat expertul.

Jennifer Aniston şi Justin Theroux au petrecut câteva zile împreună în Santa Fe, unde actriţa filmează.

Cei doi s-au logodit în august, la New York, după o cină romantică la restaurantul Blue Hill, de la Greenwich Village, Manhattan. La scurt timp, agentul de presă al lui Theroux a confirmat ştirea printr-un comunicat: "Justin Theroux a avut o aniversare superbă vineri, primind un dar minunat atunci când prietena sa, Jennifer Aniston, a acceptat cererea lui în căsătorie."

Conform revistei Life & Style, Jennifer a fost încântată de inelul pe care Justin i l-a dăruit. "A fost atât de fericită şi a spus că adoră inelul. Cred că a fost copleşită şi foarte bucuroasă de mărimea şi de frumuseţea acestuia", a declarat o sursă pentru publicaţia citată.

Până acum, actriţa a purtat doar o brăţară simplă de aur pentru a marca logodna, probabil pentru că în această perioadă ea a înapoiat inelul bijutierului, aşa cum procedează multe femei, pentru ca aceasta să fie ajustat pe mărimea degetului ei.

Cuplul a decis să se căsătorească în New Mexico.

"Jen e îndrăgostită de New Mexico, s-au simţit foarte bine aici şi va fi un loc grozav pentru căsătoria lor", a declarat o sursă pentru OK! Magazine.

Foto: Daily Mail

10 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod