Jennifer Aniston a rămas cu inima frântă: Primele imagini după divorţ

Divorţul de Justin Theroux a lăsat-o neconsolată pe Jennifer Aniston. Vedeta a apărut pentru prima oară în public după anunţul trist de săptămâna trecută.

Actriţa în vârstă de 49 de ani a venit miercuri seară, la Teatrul Chinezesc din Hollywood, la premiera filmului "Game Night" în care a jucat bunul ei prieten, Jason Bateman.

A fost prima apariţie publică a vedetei după anunţul despărţirii de Justin Theroux, iar impactul acestei decizii era vizibil pe chipul ei. Tristă, parcă pe punctul de a izbucni în plâns, Jennifer a părăsit teatrul pe uşa din dos, îndreptându-se spre parcare, unde o aştepta maşina.

Aniston purta un palton negru lung peste rochie şi era încălţată cu sandale cu toc stiletto.

Cu un machiaj minimalist, ea şi-a acceorizat ţinuta cu un clutch negru din piele şi o pereche de ochelari de soare cu lentile semitransparent, relatează Daily Mail.

În încercarea de a rămâne activă şi de a trece mai uşor peste momentul dificil pe care îl trăieşte, Jennifer a fost alături de amicul ei, Jason, care a venit la premieră cu soţia sa, Amanda Anka. Prietenii foarte apropiaţi nu au reuşit, totuşi, să-i alunge tristeţea, actriţa fiind foarte abătută.

Cei doi au o relaţie apropiată cu Jennifer, ei petrecându-şi împreună ultima vacanţă, în Mexic, la începutul lunii ianuarie.
Potrivit Us Weekly, Jason şi Amanda au insistat ca Aniston şi Theroux să vină cu ei în vacanţa din Cabo San Lucas, dându-le ocazia de a-şi rezolva problemele şi de a-şi salva căsnicia. "Vacanţa scurtă din Cabo San Lucas a fost o ultimă încercare pentru Jen şi Justin de a-şi salva mariajul. Din păcate, acolo fetele şi băieţii au stat mai mult separaţi şi eforturile lor de a-şi repara căsnicia au eşuat", a spus o sursă pentru publicaţia citată.

Potrivit unor surse citate de People, problemele dintre Aniston şi Theroux erau atât de mari, încât cei doi au făcut şi terapie psihologică împreună.
Lipsa unui copil şi câteva bileţele de dragoste de la Brad Pitt pe care actriţa le-a păstrat ar fi motivele despărţirii lor.

Surse apropiate fostului cuplu au declarat pentru People că Jennifer îşi dorea în 2012, când s-a logodit cu Justin, să aibă un copil cu acesta: "Şi-au dorit copii, dar nu s-a întâmplat. A fost tristă pentru că nu s-a întâmplat, dar nu a devenit obsedată de lucrul acesta."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Februarie 2018
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod