Jennifer Aniston (46 de ani) nu se teme de carbohidraţi. Cum arată micul ei dejun

Actriţa a vorbit deseori despre exerciţiile care o ajută să-şi menţină silueta. Acum dezvăluie şi ce mănâncă, iar alegerile sale sunt surprinzătoare.

Jennifer Aniston se păstrează în formă cu yoga şi exerciţii cardio. Dar marele ei secret era dieta, iar acum a dezvăluit ce mănâncă pentru a rămâne zveltă.

Vedeta a postat pe contul de Instagram al brandului ei de produse de frumuseţe, Living Proof, câteva imagini în care prezintă cum arată pentru ea un mic dejun sănătos.

"Bună dimineaţa Instagram!", a scris acriţa în vârstă de 46 de ani lângă fotografiile inedite. În pimul cadru apare o farfurie cu o felie de pâine integrală şi un ou ochi deasupra, două felii de roşie şi trei felii de avocado, iar pe deasupra câteva frunze de pătrunjel tocate.



Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, oul pare să provină din producţia pe care actriţa o obţine de la găinile sale, întrucât Jennifer a postat o poză cu o găletuşă cu ouă, însoţită de mesajul "Găinile noastre au muncit din greu".

Logodnica lui Justin Theroux a postat apoi o imagine de la o sesiune de antrenament la dans, în care i se văd doar picioarele şi căţelul ei, Dolly. După ce a ars caloriile, Jennifer s-a refăcut cu o salată mediteraneană. "Salata mea preferată - bulgur (n.r.
- un amestec de boabe de grâu măcinate mare, de obicei din grâu tare), castraveţi, mentă, ceapă roşie, pătrunjel, năut, brânză feta şi fistic"
, a scris ea.

Este evident că Jennifer Aniston nu exclude glutenul din dieta sa, din moment ce consumă cereale, scrie Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod