Jennie Garth, criticată pentru exces de Botox: Vedeta din „Beverly Hills, 90210“ a devenit de nerecunoscut

Actrița în vârstă de 46 de ani le răspunde celor care o acuză pe internet că își face prea multe injecții cu Botox.

Jennie Garth a devenit ținta unor critici pe Instagram provocate de aspectul ei fizic. După ce vedeta a postat o imagine în care apărea alături de osta colegă din serialul „Beverly Hills, 90210“ Tori Spelling, mai mulți utilizatori au criticat-o, scriind că și-a făcut prea multe injecții cu Botox.

"O, Jennie! Ești frumoasă și n-ai nevoie deloc de Botox. Din păcate, ești de nerecunoscut aici", a scris cineva, fără să fie agresiv. "Mulțumesc?", i-a răspuns, ironic, actrița.

Altcineva i-a scris direct ce crede: "Omg! Pari atât de falsă...".

Jennie i-a răspuns sec: "Nu, sunt om."

Alt utilizator, înregistrat cu numele Ajnaadams, este de părere că Jennie seamănă cu altă actriță: "Seamănă mai mult cu @kristenanniebell !!! Am crezut că ea este!". Bell are 38 de ani, scrie Daily Mail.

Vedeta a primit, însă, și aprecieri. "Vorbiți serios, fraților? Este clar că e un machiaj foarte bun! Sper să îmbătrânesc și eu așa! WOW, minunat", a scris j_anne77.

Toniay25 i-a luat apărarea actriței: "Nu te lua după nimeni, Jenny Garth, ai fost, ești și vei fi mereu frumoasă...
Continuă să faci ceea ce faci."


Garth a dat un like comentariului postat de jenphillips329: "Știți, unii dintre oamenii noștri preferați pe care i-am privit maturizându-se sunt suficient de drăguți să-și împartă viețile cu noi și tot ce puteți voi să faceți e să vă adunați aici și să-i doborâți. Chiar sunt dezgustată. Nu trebuie să ne arate ce fac, dar o fac pentru că vor să interacționeze cu fanii lor. Și apoi văd aceste comentarii dezgustătoare și negative.
Dacă nu vă plac fețele lor, atunci de ce îi urmăriți și comentați pe paginile lor de Instagram? Vedeți-vă de viața voastră."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod