Jason Statham se însoară: Starul se va căsători în noaptea de Revelion

Actorul în vârstă de 51 de ani și partenera lui, supermodelul Rosie Huntington-Whiteley, se vor căsători după o relație de opt ani.

Jason Statham și Rosie Huntington-Whiteley (31 de ani) au un băiat în vârstă de un an și jumătate și vor să-și oficializeze relația lungă cu o ceremonie organizată în noaptea de Revelion. Cei doi pregătesc o megapetrecere pentru noaptea de Anul Nou la reședința lor din Hollywood Hills, anunță Daily Mail.

Cei doi s-au cunoscut în 2010 și s-au logodit șase ani mai târziu. Ei au devenit părinții unui băiat, Jack Oscar, în iunie 2017.

Surse apropiate cuplului au declarat pentru ziarul britanic că Statham și loogodnica lui plănuiau să se căsătorească anul trecut, dar au decis să amâne momentul după nașterea fiului lor.



La începutul acestui an, modelul care este imaginea lanțului de magazine Marks & Spencer a vorbit despre planurile de căsătorie: "Ne-am concentrat pe muncă atâta timp, iar acum a venit Jack. Sigur că vorbim despre asta. Ne pregătim pentru asta. Nu este o prioritate uriașă pentru noi; suntem fericiți. Cred că va fi frumos să facem asta când copilul va mai crește un pic și poate participa la nuntă", a explicat ea pentru revista Harpers Bazaar.

Zvonuri despre căsătoria de Revelion a celor două staruri au mai apărut și în luna august, când tabloidele au scris că invitațiile urmează să fie trimise.

Aceasta este prima căsătorie atât pentru Statham, cât şi pentru Whiteley.
Actorul britanic Jason Statham a devenit cunoscut mai ales pentru rolurile de "tip rău", dar cu intenţii bune şi are un trecut condimentat cu multe lucruri, notează Mediafax.

Fost sportiv de perfomanţă timp de 12 ani, component al lotului naţional de scufundări, model, dar şi vânzător pe piaţa neagră, cu un fizic de invidiat şi un sarcasm inconfundabil, starul britanic s-a remarcat pe marile ecrane în numeroase filme de acţiune precum "Jaf în stil italian", "Colateral", "Revolver" şi cele din seriile "Curierul", "Eroi de sacrificiu" şi "Furios şi iute", dar şi în comedii de succes precum "Jocuri, poturi şi focuri de armă/ Lock, Stock and Two Smoking Barrels", "Unde dai şi unde crapă/ Snatch", "Pantera Roz/ The Pink Panther", "Spioana/ Spy" şi recent lansatul "MEG: Confruntare în adâncuri/ The Meg".

Rosie Huntington-Whiteley este una dintre cele mai celebre top-modele în acest moment.

În 2016 şi 2017, Huntington-Whiteley s-a situat pe locul al cincilea în topul Forbes al celor mai bine plătite modele din lume.

Sarcina nu a scos-o "din circuit" pe Rosie, care s-a clasat pe locul al treilea în topul anual al celor mai bine plătite supermodele din lume, publicat în noiembrie de Forbes, cu venituri de 13,5 milioane de dolari în ultimele 12 luni.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod