Jason Momoa, „bestia“ cu inimă mare. Starul o respectă pe Emilia Clarke pentru curajul cu care a înfruntat operațiile pe creier: „Aproape am pierdut-o“

Jason Momoa este impresionat de puterea colegei sale din "Games of Thrones"


Vedeta a susţinut că după ce a ieşit de la terapie intensivă a avut tulburări de memorie şi de comunicare, acestea fiind efectele secundare grave ale problemelor prin care trecuse. Ea a relatat un incident prin care a trecut cu o asistentă medicală, în timp ce făcea exerciţii pentru memorie. Asistenta o trezise şi o rugase să-şi spună numele, iar actriţa, al cărei nume complet este Emilia Isobel Euphemia Rose Clarke, a reuşit să scoată doar câteva sunete fără noimă.

Recuperarea medicală a avut loc cu câteva săptămâni înainte să înceapă filmările pentru cel de-al doilea sezon din celebrul serial.

Vedeta le-a spus producătorilor despre gravele probleme de sănătate, dar a decis să nu facă publică vestea.

Clarke a mai avut simptome secundare, precum oboseala, în timpul filmărilor următoarelor două sezoane din "Game of Thrones", dar şi în timpul unor apariţii pentru spectacole pe Broadway, New York.

Actriţa a mai trecut printr-o intervenţie chirurgicală în 2013, care a eşuat şi i-a provocat o hemoragie cerebrală aproape fatală. Ea a fost supusă unei a treia operaţii chirurgicale, în timpul căreia i s-a implantat şi o placă de titan şi care i-a lăsat o cicatrice imensă.
Ulterior, actriţa s-a recuperat complet.

Cunoscută pentru rolul din serialul "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor", Emilia Clarke a mai avut apariții apreciate în filme precum "Terminator Genisys", "Me Before You/ Înainte să te cunosc" şi "Solo: A Star Wars Story/ Solo: O Poveste Star Wars".

În vârstă de 39 de ani, Jason Momoa este actor, scenarist, regizor şi producător şi este celebru pentru rolul Aquaman din filme ale francizei DC - "Batman v Superman: Dawn of Justice" (2016), "Justice League" (2017), "Aquaman" (2018).

El e cunoscut şi pentru rolurile Ronon Dex, din serialul TV de succes "Stargate Atlantis" (2004 - 2009), Khal Drogo, din producţia HBO "Game of Thrones" (2011 - 2012), şi Declan Harp, din seria CBS "Frontier".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod