Janet Jackson islam

Janet Jackson, de la vedeta sexy la femeia musulmană: Cine a schimbat-o

Janet Jackson sexy
Vremurile când Janet Jackson poza sexy au rămas în urmă. Cântăreaţa a devenit mai discretă şi mai atrasă de valorile Islamului


Janet Jackson nu a declarat niciodată oficial dacă s-a convertit la Islam sau nu. Potrivit ziarului Daily Mail, fratele artistei, Jermaine, care a fost crescut ca şi ceilalţi fraţi Jackson în cultul Martorilor lui Iehova, s-a convertit la Islam mai de demult, după o călătorie în Bahrain.

Mai mulţi prieteni ai vedetei, citaţi de tabloidul The Sun, au declarat că artista s-a convertit încă de când s-a căsătorit cu Al Mana, care este cu nouă ani mai mic decât ea, iar acesta ar fi convins-o să-şi schimbe stilul de viaţă.

"Când merge în vizită la familia lui, nu se machiază, nu are extensii de păr şi îmbracă haine tradiţionale musulmane. Ea simte ca şi cum şi-ar fi găsit un nou cămin prin această religie. A petrecut mult timp studiind Islamul. Vremea dansurilor şi a pieselor cu tentă sexuală a trecut", a dezvăluit o sursă din anturajul vedetei.

Janet Jackson este mezina familiei Jackson şi, exceptându-l pe Michael Jackson, este singura care s-a bucurat de succes în cariera solo, reuşind să vândă peste 100 de milioane de albume în lumea întreagă, de la debutul ei, în 1982, notează Mediafax.
De-a lungul anilor, artista americană a fost recompensată cu şase premii Grammy, 12 American Music Awards, 33 Billboard Music Awards, 10 MTV Video Music Awards, două premii Emmy şi un Glob de Aur.

Janet Jackson a mai fost căsătorită de două ori, prima dată cu cântăreţul soul american James DeBarge, în 1984. Cei doi au divorţat un an mai târziu. Ea s-a căsătorit în 1991 cu René Elizondo Jr., cu care se cunoştea de la mijlocul anilor '80, şi de care a divorţat în 2000.

În luna aprilie anul acesta, cântăreaţa a amânat turneul mondial Unbreakable pentru a-şi întemeia o familie alături de al treilea ei soţ.


Despre viaţa amoroasă a miliardarului din Qatar se ştiu puţine lucruri, dar o stripperiţă americană şi un model Playboy susţin că s-au întâlnit cu el pe vremea când studia în Statele Unite. "M-am întâlnit cu el pe vremea când era student. Era foarte religios. Le urez lui şi lui Janet tot binele, asta este tot ce vreau să spun despre el", a scris Gwen Rogers pe pagina ei de Facebook.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Noiembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod