Janet Jackson, apariţie-şoc: Vedeta însărcinată la 50 de ani, într-o ţinută islamică

Cântăreaţa însărcinată pentru prima dată a ieşit la plimbare în Londra, împreună cu soţul său. Vedeta era aproape de nerecunoscut într-o ţinută islamică.

A fost o mare surpriză anunţul făcut de Janet Jackson când a confirmat că la 50 de ani aşteaptă primul ei copil. Informaţiile despre sarcina ei au fost destul de sumare, însă imaginile în care vedeta era surprinsă la Londra arătau că sarcina acesteia este destul de avansată.

Tot la Londra a fost văzută din nou zilele trecute, dar de această dată ţinuta cântăreţei a fost absolut surprinzătoare: Janet Jackson a ieşit pe stradă îmbrăcată în straie islamice. Ea a ieşit la plimbare ţinându-se de mână cu soţul ei, omul de afaceri Wissam Al Mana, şi purta o rochie lungă, neagră, peste care avea un pancho foarte larg cu glugă şi cu imprimeuri frontale în formă de pătrate negre.

Janet Jackson, care trăieşte mai mult în Orientul Mijlociu, părea o femeie musulmană obişnuită, în timp ce Wissam era îmbrăcat cu pantaloni sport negri şi un hanorac gri, în timp ce era încălţat cu pantofi sport Adidas. Cei doi s-au plimbat relaxaţi pe străzile din capitala Angliei, vorbind şi zâmbind, scrie cotidianul britanic Daily Mail.

Ținuta islamică purtată recent de Janet Jackson contrastează puternic cu celebrul incident în care vedeta a fost implicată în 2004, în timpul show-ului de la finala Super Bowl, când Justin Timberlake i-a tras brutal bluza, dezvelindu-i sânul drept, catalogat de mulți drept premeditat.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
29 Octombrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod