Jane Seymour ţine timpul pe loc: Vedeta din Doctor Quinn arată fabulos la 66 de ani

Actriţa e într-o formă extraordinară, la o vârstă la care multe femei trebuie să-şi accepte anii. Ea a avut o nouă apariţie remarcabilă.

Greu de crezut, dar Jane Seymour este născută tocmai în 1951! Şi au trecut deja aproape 25 de ani de la primul episod din "Dr Quinn", serialul care a făcut-o celebră, însă actriţa continuă să uimească cu aspectuk ei fizic. Are 66 de ani dar arată mai tânără cu 20 şi se bucură de o vitalitate ieşită din comun.

Ultima sa apariţie publică întăreşte impresia că Jane Seymour reuşeşte să ţină timpul pe loc. Potrivit cotidianului britanic Daily Mail, vedeta a atras toate privirile la un dineu caritabil organizat luni în Nashville.

Ea a venit la acest eveniment împreună cu fiul ei în vârstă de 16 ani, Johnny Keach, şi a fost foarte solicitată de fotoreporteri.

Îmbrăcată într-o rochie neagră cu motiv floral, Jane Seymour a pozat zâmbitoare alături de băiatul său care a crescut foarte mult şi a întrecut-o deja în înălţime. Tatăl lui Johnny este fostul soţ al actriţei, James Keach, de care ea a divorţat în 2015, după 22 de ani de căsnicie.

Din păcate, frumuseţea nu i-a fost de mare ajutor în dragoste actriţei britanico-americane care are la activ patru căsnicii destrămate.
Cu James Keachs s-a căsătorit în 1993, când cariera ei atingea apogeul, iar la partaj a obţinut o casă din Malibu şi proprietatea din Anglia a familiei, plus 132.000 de dolari în schimbul cedării abonamentului la meciurile echipei de baseball Los Angeles Dodgers. Cei doi şi-au împărţit şi colecţia de monede de aur, cu o valoare estimată de 200.000 de dolari, precum şi accesul ca membri la Sherwood Country Club, notează Daily Mail.

Jane Seymour a vorbit deschis în trecut despre operațiile estetice pe care le-a făcut: implantul cu silicon, o intervenție pe care a recunoscut că a făcut-o după nașterea gemenilor săi, în 1995, un lifting "minor" la ochi și injecțiile cu Botox.
Ea a spus că acum preferă să rămână naturală.
"Am încercat Botox și l-am detestat. Nu voi mai face niciodată așa ceva. La mine n-a mers. Sunt actriță și trebuie să fiu în stare să-mi mișc fiecare parte a feței. Cred că am multe contracte pentru că nu mi-am făcut toate chestiile de genul ăsta la care toată lumea apelează."

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod