Jamie Oliver, sub papuc: nevasta îi verifică e-mailul și telefonul!

Toată lumea îl știe pe Jamie, stăpânul bucătăriei și inventator al celor mai neașteptate combinații culinare. Simpatic, familist și priceput - ce femeie nu și-ar dori un astfel de bărbat? Și totuși, din când în când, soția lui are unele îndoieli.

Toată lumea îl știe pe Jamie, stăpânul bucătăriei și inventator al celor mai neașteptate combinații culinare. Simpatic, familist și priceput - ce femeie nu și-ar dori un astfel de bărbat? Și totuși, din când în când, soția lui are unele îndoieli.

Jools Oliver trăiește în umbra soțului ei celebru și veghează îndeaproape la succesul acestuia. Se știu din copilărie, sunt căsătoriți de 12 ani, iar Jamie spune despre ea că este o soție și mamă perfectă.
Soții Oliver, amândoi în vârstă de 37 de ani, au patru copii cu nume amuzante: trei fetițe - Poppy Honey (10 ani), Daisy Boo (9 ani), Petal Blossom (3 ani) și un băiețel - Buddy Bear (un an și nouă luni).

Dar în ciuda unei relații trainice, se pare că Jools nu e ocolită de îndoieli în privința lui Jamie. Întrebată dacă are încredere în soțul ei, ea a recunoscut franc că îi verifică periodic telefonul și contul de e-mail, pentru a fi sigură că acesta nu o înșală!

"Da, îi verific e-mailul. Îi verific contul de Twitter. Mă uit în telefonul lui. Totul pare în regulă", a spus Jools, fără menajamente. "Mi-a zis că sunt geloasă, dar eu cred că sunt cinstită", a adăugat ea.

Confesiunea ei survine surprinzător, după ce cuplul a vorbit în mai multe rânduri despre încrederea lor reciprocă, observă cotidianul britanic Daily Mail. Jools a ieșit în evidență, acum patru ani, spunând că e absolut sigură că Jamie n-ar înșela-o niciodată în timpul lungilor sale absențe cauzate de filmările pentru programele sale TV despre gătit. "Sunt foarte sigură. Oamenii spun <<Oh, nu poți avea încredere într-un bărbat 100%>>, dar mă tem că eu pot fi. Se tot spune că orice bărbat înșală, dar eu chiar nu-mi fac griji că al meu ar face așa ceva. De fapt, sunt sigură că nu o va face", a declarat ea într-un interviu din acordat în 2008.

Soții Oliver au o avere estimată la 150 de milioane de lire sterline și își împart viața între casele lor din Londra și din Clavering, o localitate din comitatul Essex. Jools se trezește în fiecare dimineață la ora 6.00 pentru a-și începe obișnuitul program casnic și pentru a avea timp și de ocupația ei de designer vestimentar și publicist.

Uneori, însă, mai ies și scântei în acest "decor bucolic", iar viața acestui cuplu frumos n-a fost prea ușoară, mai ales atunci când el trebuia să plece pentru filmări.

Fostul model recunoaște că se enervează când soțul ei o tot numește "doamna", cu o pronunție ușor ironică, iar în interviuri o caracterizează drept o persoană fără ambiție, remarcă jurnaliștii de la Daily Mail.
"Nu-mi pasă. Mi s-a părut amuzant la început, dar acum, când vorbește la telefon cu prietenii lui și mă face <<doamna>> îi zic: <<Nu-mi mai spune așa>>", povestește Jools.

Ea a mai dezvăluit că Jamie a enervat-o și atunci când a sugerat că ea nu-i înțelege proiectele profesionale în care se implică. Tot ea recunoaște însă că ar fi naivă să creadă că el poate sta acasă când trebuia să filmeze pentru "Jamie's American Road Trip", programul în care a bătut Statele Unite în lung și-n lat pentru a atrage atenția asupra obezității și a pericolelor din dieta americanilor.
"Cum îndrăznești să spui că nu-mi pasă de ce faci tu? Tu nu știi ce fac eu aici", i-a spus ea. "Înțeleg puțin mai bine acum ce face el. Înainte, poate eram mai naivă și cred că era și din cauza copiilor. Cum putea să mă lase și să plece ca să ajute oamenii din America? Acum înțeleg. Dar tot mai am momente în care îi zic: <<Nu-mi pasă, vreau doar să vii acasă>>", a declarat ea.

În ciuda celebrității soțului său, Jools rareori îl însoțește la diverse evenimente mondene. Jamie, în schimb, pare că s-a adaptat perfect la o familie predominant feminină, remarcă Daily Mail. "E ca o fată. El a ales rozul în casă. Le așează părul fetelor dimineața, le face codițe, le piaptănă. Mă adoră la nebunie. Face orice îi spun, serios", spune Jools.

În urmă cu doi ani, Jamie a mărturisit că vrea să-și facă vasectomie, pentru că nu mai vrea copii. Se pare însă că soția l-a făcut să se răzgândească, notează ziarul citat.

Întrebată dacă Jamie se va concentra mai mult pe carieră în viitor, Jools a spus doar atât: "N-are decât, dacă vrea al cincilea copil. Stați să vedeți cât durează. Jamie știe de ce sunt în stare."


E limpede, soții Oliver se înțeleg de minune. Așa că de fiecare dată când vedeți ce minuni mai face Jamie prin bucătărie, gândiți-vă că telefonul lui e sub control.

 

10 Iulie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod