Jamie Oliver, jefuit! Hoții i-au răvășit casa de 10 milioane de euro

Locuința din nordul Londrei are camere de luat vederi, dar acestea nu supravegheau subsolul în care au pătruns hoții


În momentul în care hoții îi intrau în casa din Londra, celebrul chef în vârstă de 40 de ani, soția lui, Jools, și cei trei copii se aflau la proprietatea lor de la țară, din comitatul Essex. Ei sunt în plin proces de mutare din locuința care a fost jefuită într-una mai scumpă, în valoare de 13,5 milioane de euro, situată în cartierul exclusivist Hampstead.

Casa, construită în secolul al XVII-lea, are opt dormitoare și o grădină imensă, iar înainte ca Jamie să se mute aici proprietatea a intrat într-un proces de renovare.

Jamie Oliver are o avere estimată la 180 de milioane de lire sterline, notează agenția Mediafax.

Maestrul bucătar britanic Jamie Oliver a început să gătească în localul părinţilor săi, The Cricketers, din Clavering, Essex, la vârsta de opt ani şi foarte repede a făcut o pasiune pentru gătit, care nu l-a părăsit în perioada instruirii de la restaurantele Neal Street şi River Cafe.

În 2002, el a deschis restaurantul Fifteen în Londra şi fundaţia de caritate asociată, The Fifteen Foundation, care continuă să instruiască persoane tinere dezavantajate pentru a deveni bucătari-şefi.
În momentul de faţă, mai sunt încă trei restaurante Fifteen în lume, la Cornwall, Amsterdam şi Melbourne, ulterior Jamie deschizând şi un lanţ de restaurante centrale în Regatul Unit, care se numesc Jamie's Italian.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alf pe 17 Oct 2015, 11:59
    autorii

    Am verificat, nu erau nici din Strehaia nici din Costeşti. Ăia au venituri neimpozate din alte surse oculte.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod