Ivanka Trump, îndrăgostită de Nirvana: A plâns 24 de ore când a murit Kurt Cobain

Ivanka Trump, pe vremea când adora muzica punk


Fiica cea mare a preşedintelui american nu este la prima astfel de dezvăluire. În septembrie, ea a dezvăluit într-un interviu difuzat în emisiunea de televiziune "The Dr. Oz Show" că a suferit de depresie postnatală (postpartum) după nașterea fiecăruia dintre cei trei copii. "După fiecare naștere a celor trei copii ai mei, am suferit de depresie postpartum în anumite grade. A fost o perioadă foarte dificilă și emoțională pentru mine, deoarece simțeam că nu mă ridicam la potențialul meu de părinte, antreprenor și manager", a spus ea.

"Am avut sarcini atât de ușoare încât, dintr-un anumit punct de vedere, acea juxtapunere m-a afectat și mai grav", a adăugat Ivanka Trump.

"Mă consider o persoană foarte energică. Sunt ambițioasă. Sunt pasionată de ceea ce fac. Sunt condusă de proiectele în care mă implic. Însă acest sindrom îi afectează pe părinții din întreaga țară", i-a spus ea prezentatorului, Dr. Oz. "Trebuie să treceți peste toate aceste lucruri", s-a adresat ea spectatorilor.


Ivanka Trump și soțul ei, Jared Kushner, în vârstă de 36 de ani, s-au căsătorit în 2009 și au împreună trei copii — o fiică și doi fii — cu vârste cuprinse între un an și șase ani.

Pe de altă parte, Daily Mail a anunţat că Ivanka are probleme în afaceri. Ea a fost dată în judecată de Unicolors Inc, o companie din California care o acuză că a copiat design-ul unei colecţii vestimentare. Detaliile acestei acţiuni nu au fost făcute publice, dar designerul de pantofi de lux Aquazzura, care a acţionat-o în instanţă pe Ivanka, pentru că în 2016 ar fi copiat o pereche de sandale de 785 de dolari, o va înfrunta la tribunal în martie anul 2018, scrie cotidianul britanic.

În luna mai, brandul de îmbrăcăminte al Ivankăi Trump a fost criticat de o asociaţie de protecţie a drepturilor muncitorilor chinezi pentru că produce haine la fabrici din China unde angajaţii sunt plătiţi cu echivalentul a circa 1 dolar pe oră.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Octombrie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod