Ivanka Trump, blonda de pe net: Toată lumea o ia peste picior după ce s-a făcut de râs la summitul G20

Ivanka Trump, un exemplu clar de nepotism la cel mai înalt nivel: fiica președintelui american s-a făcut de râs la summitul G20


Numirea Ivankăi în echipa de personal a tatălui ei în 2017 a ridicat mai multe întrebări din cauza lipsei acesteia de calificări adecvate pentru a ocupa postul de consilier prezidenţial senior, scrie The Guardian. În aprilie, Donald Trump spunea nonșalant că a luat în calcul s-o numească la conducerea Băncii Mondiale și că ea ar fi potrivită pentru postul de ambasador al SUA la ONU. "Este un diplomat grozav. Ar fi fost grozavă la Naţiunile Unite, de exemplu", a spus Trump.

Pentru a evita conflictele de interese cu funcţia sa de consilier la Casa Albă, Ivanka Trump a anunţat în iulie anul trecut că va închide brandul de modă care îi poartă numele, după ce fiica preşedintelui SUA se decisese să îi limiteze dezvoltarea.

După o creştere puternică a vânzărilor în 2016, datorată campaniei prezidenţiale, brandul a fost afectat de alegerea lui Donald Trump la Casa Albă, întrucât mai multe lanţuri de magazine - printre care Nordstrom şi Neiman Marcus în SUA şi Hudson Bay în Canada - au decis să scoată din oferta lor articolele purtând numele fiicei preşedintelui. "După 17 luni la Washington, nu ştiu dacă voi reveni vreodată la această afacere, dar ştiu că, pe moment, atenţia mea se va concentra pe ceea ce fac aici, la Washington. Prin urmare, luarea acestei decizii este corectă pentru echipa mea şi pentru asociaţii mei", a declarat Ivanka Trump.

Poziţionat pe segmentul mediu, cu preţuri accesibile, brandul a atins o cifră de afaceri de 47,3 milioane de dolari în anul financiar 2016/17, închis la sfârşitul lunii ianuarie 2017.
După alegerea tatălui ei şi nominalizarea sa pe post de consilier la Casa Albă, Ivanka şi-a păstrat pachetul majoritar, însă l-a încredinţat unui trust pentru a minimiza potenţialul conflict de interese.

În toamna anului trecut, Washington Post a scris că Ivanka Trump s-a aflat în atenția autorităților pentru încălcarea reglementărilor federale din SUA, după ce a folosit un cont privat de e-mail pentru coordonarea unor activităţi guvernamentale.
Potrivit cotidianului american, un birou de avocatură care o reprezintă pe Ivanka Trump a declarat că aceasta a folosit un cont privat de corespondenţă electronică, dar niciunul din mesaje nu conţinea informaţii secrete şi majoritatea se refereau la programarea activităţilor. Aceeaşi sursă a precizat că ea nu a mai folosit contul respectiv după ce i s-au adus la cunoştinţă reglementările aplicabile.

În campania sa electorală din 2016, Donald Trump a atacat-o pe contracandidata sa democrată, Hillary Clinton, pentru utilizarea unui server privat de e-mail în perioada când a fost secretar de stat al SUA, precum şi pentru ştergerea unui volum mare de date.


Foto: Hepta

 

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • diaspora pe 2 Iul 2019, 05:22
    Ivanka The Best

    Oricum este peste micron sau trudoul canadian. Aia au fost alesi de niste fraieri ca ei.

    1
    0

  • bunicu pe 2 Iul 2019, 04:43
    Fake news

    Si eu puneam la lectiile de latina socotelile ce lipseau la statuiile Romane. Cam la acest nivel e si Jmecheria asta . Ryan este les= bianca si h omos urasc pe Trump.

    0
    0

  • Bunicu pe 2 Iul 2019, 04:38
    Scrieti si voi ca e la moda .

    Dar toate sint vrajeli ieftine . Dupa media , toti s-au facut de ris la G20. Romanii, cu foame a in git si closet in fundul gradinii, vr sa faca si ei misto de Ivanka . E cum unu cu alba neagra face misto de Bill gates. Ivanka e ok si ce ziceti voi este " FAKE NEWS ".

    0
    0

  • Cris pe 1 Iul 2019, 20:06
    Mai bine-o puneati in locul lui Stalin

    Toate aceste poze mi-au amintit de filmul Forrest Gump. Era un tip de treaba.

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod