Iulia Vantur, indiana

Iulia Vântur a ajuns regina neîncoronată a Indiei şi o supervedetă internaţională!

Vedeta Pro TV, Iulia Vântur, e foarte aproape de căsătoria cu Salman Khan, cel mai celebru actor din India. Astfel va deveni una dintre cele mai populare românce din toate timpurile
Ştirea că Salman Khan, 51 de ani, se va căsători cu Iulia Vântur, 36 de ani, frumoasa vedetă din România, a făcut deliciul milioanelor de consumatori de ştiri mondene din India.
Salman Khan este regele neîncoronat al Indiei, un zeu în viaţă, adulat de femei şi de bărbaţi din cea mai mare democraţie a lumii, cu o populaţie 1,3 miliarde de locuitori.
Ce credeţi că înseamnă să fii cel mai adulat actor într-o astfel de ţară? Dar ce înseamnă pentru Iulia Vântur să fie iubita, iar, în curând, soţia unei astfel de vedete?
Povestea de dragoste dintre cei doi a început la Bucureşti în urmă cu câţiva ani, atunci când actorul indian a jucat într-un film produs în capitala României.
Cei doi au început să iasă împreună, dar au ţinut relaţia secretă multă vreme. Reporterii ziarelor populare de la Bucureşti au observat că Iulia Vântur, celebra prezentatoare a show-ului ”Dansez pentru tine”, difuzat de Pro TV, făcea călătorii destul de dese în New Delhi, capitala Indiei.
23 Mai 2016
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • teo pe 24 Mai 2016, 09:14
    articol prost scris

    ''din cea mai mare democraţie a lumii,''= total gresit Maria ionescu = zero

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod