Iulia Albu, un nou pictorial trăsnet: Despre rodii și prăjituri mâncate în cadă

Fashion editorul a realizat o ședință foto spectaculoasă pentru noul număr al revistei The Grand Magazine. Imaginile sunt senzaționale!

Iulia Albu este un nume sinonim cu neconvenționalul. Singurul lucru obișnuit din ceea ce face este să surprindă. Să șocheze. Să inoveze. Înainte să vezi cu ochii tăi ce idei i-au mai venit, știi doar că va fi ceva ieșit din comun. Și cu toate astea, n-ai cum să nu simți o imensă surpriză. De fiecare dată, primești mai mult decât te aștepți.

Este și cazul ședinței foto pe care fashion editorul a realizat-o pentru noul număr al publicației The Grand Magazine. Inspiraţia pictorialului de fashion stă în secretul ascuns al rodiei şi a poveştilor spuse încă din Geneza în jurul acestui misterios fruct.

Hera sau The Joker? Toate vorbesc despre dualitate. Feminin versus masculin, inocenţa versus frivolitate, calm versus isterie. Iulia Albu te îndeamnă “să asculţi” acest pictorial, notează wowbiz.ro.



"Plecând de la abordarea masculină a unor piese aparent de sine stătătoare, styling-ul propus dozează confortabil o feminitate dură, uneori rebelă, sub masca unei inocente deviante. Rezultatul intrigă, incită şi deschide drumul către o abordare uneori frapantă, dionisiacă, marcând stările şi trăirile noastre, ale tuturor, în afara zonei de confort în care, din păcate, se situează majoritatea proiectelor de acest gen. Mesajul este de a asculta acea voce clară, autentică, pe care cei mai mulţi o gândesc, însă se tem să o verbalizeze", a spus Iulia Albu, Senior Fashion Editor al publicației The Grand Magazine.



Cel de al treilea număr al revistei The Grand Magazine va fi lansat miercuri, 21 mai 2014.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
20 Mai 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod