Iubirea neîmplinită a unei frumuseţi desăvârşite: Audrey Hepburne, suferinţă în dragoste

Marea actriţă a plâns ca un copil când iubitul său, William Holden, a refuzat să aibă un copil cu ea şi s-a întors la soţia lui.

În timp ce se pregăteşte să intre în vila ei din Hollywood, construită de reputatul arhitect Paul Williams, Audrey Hepburn, are toate motivele să fie nervoasă. Înăuntru nu se află doar iubitul ei, de care este îndrăgostită nebuneşte, ci şi soţia acestuia, care aşteaptă nerăbdătoare să o cunoască.

Bill Holden, colegul ei de platou cu care a lucrat în 1954, la filmul "Sabrina", a avut "strălucita" idee de a-şi face drum pe la ea ca să i-o prezinte pe nevasta lui.

Nimic nou: aşa a făcut cu multe dintre amantele sale.

După ce a făcut trei copii cu Bill, Ardis se obişnuise cu "concurenţa" şi cu apucăturile soţului ei. De dragul copiilor, acceptase infidelitatea lui după ce înţeles că n-o va părăsi niciodată şi că de fiecare dată se întoarce la ea. Dar cu Audrey simţea că era altceva. Ea era altfel. Şi de data asta se temea. Simţea pericolul.

O nouă carte, "Audrey and Bill: A Romantic Biography of Audrey Hepburn & William Holden", semnată de Edward Epstein, susţine că legendara actriţă era cel mai mare coşmar al unei soţii.
O frumuseţe irezistibilă, graţioasă, capabilă să acapareze orice bărbat.

Ardis şi-a dat repede seama ce trebuie să facă. De îndată ce au închis uşa şi i-au spus la revedere, şi-a aruncat mănuşile şi şi-a scos ghearele, intrând în stare de alertă, scrie autorul. I-a dat un ultimatum lui Bill, interzicându-i să se mai întâlnească cu "această femeie". Dar el a încălcat "embargo-ul", continuând să se vadă cu ea, chiar dacă în doar câteva săptămâni relaţia lor s-a răcit şi a ajuns la final, dintr-un motiv care avea să-i sfâşie inima, lăsând-o singură şi neconsolată.

Epstein povesteşte acest episod în volumul său, în care descrie detaliat cum s-a înfiripat relaţia lor, deşi mama actriţei s-a împotrivit iar ei proveneau din medii diferite.

William Holden era fiul unui profesor şi al unei chimiste dintr-un orăşel din statul Illinois. Devenise cunoscut cu doar câţiva ani înainte de a o cunoaşte pe Audrey, cu rolurile din "Sunset Boulevard" şi "Stalag 17".

Audrey se trăgea dintr-o familie cu rădăcini nobiliare europene, era un simbol al modei şi îi suflase lui Elizabeth Taylor rolul din "Vacanţă la Roma", care i-a adus Oscarul pentru cea mai bună actriţă.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
31 Mai 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod