Isterie TV: 6 vedete disperate după publicitate

Îşi doresc cu ardoare să fie în prim-plan, de când s-au născut şi-au dorit acest lucru şi au acţionat în consecinţă. Acesta este, pe scurt, portretul vedetelor din România care fac tot ce le stă în putinţă ca să se afirme... bine sau nu. Uneori poţi crede că au un aparat de măsurat popularitatea şi când acesta dă semne de scădere, vedeta intră în panică şi mai inventează câte ceva.
1 din 7

Oana Zăvoranu conduce detaşat

Fosta soţie a lui Pepe este genul de vedetă care ar face orice ca să fie în prim-plan. Are o părere extraordinar de bună despre ea şi crede că este dreptul ei să fie pe prima pagină a ziarelor. Dacă acum ceva ani avea motive pentru care să apară în presă, astăzi Zăvoranu îşi hrăneşte imaginea numai cu scandaluri şi acţiuni îndoielnice. Cea mai nouă ispravă marca Oana Zăvoranu sunt binecunoscutele filmueleţe postate pe contul ei de Facebook. Diva s-a filmat în timp ce dansa singură prin casă. Oare se apropie "Dansez pentru tine" şi vrea să demonstreze că şi ea ştie să danseze nu numai Pepe?
21 Iulie 2011
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • ricamil pe 23 Iul 2011, 11:33
    parere

    Toate comentariile sunt adevarate,in sensul ca ar fii necesar sa nu lemai faceti "dive"...sunt curvele Romaniei cu care unele emisiuni se mandresc cu ele...eu nu ...si nici nu ma uit la acele emisiuni...prefer dr.oz....Va rog nu le mai dati si aici sansa de remarcare ...lasati le la tv....ca oricum oamenii inteligenti nu se uita la ele si nici nu le citesc istoria lor de ....depasita....scrieti despre adevaratele noastre vedete de teatru si muzica....multumesc...

    4
    0

  • Elena pe 22 Iul 2011, 19:35
    Cum de l-ati uitat pe BOTEZATU ???

    Nu este seara sa nu apara pe vreo canapea sau in direct, prin telefon. S-a inhamat la tot felul de Reality Show-uri s.a.m.d, numai si numai pentru publicitate si ca sa spulbere adevarul despre orientarea lui sexuala. De aceea se si afiseaza cu enspe pitipoance, pe care - drept rasplata - , le promoveaza. Ce ne deranjeaza este faptul ca ne cred PROSTI - atat el, cat si altii. Daca n-am dreptate combateti-ma, dar mi-e si teama sa de4schid TV ca sa nu-i vad iarasi pe BOTE, Zavoranca, Pestritu, Crudu, Dragusanca s.a . Vazandu-i, clickam la alt post ca sa nu ne incarcam negativ, cata vreme ne agaseaza si ne agreseaza psihic - atat mutra, cat si limba de carton a lor!

    2
    0

  • m69 pe 21 Iul 2011, 09:16
    asociere gresita :))

    Ce asociere gresita? Toate aceste "vedete"sunt o apa si-un pamant...borfeturi care nu au facut nimic si nu se pot remarca decat prin scandaluri, detalii din viata privata si circ in direct. Sa fim seriosi cu ce este mai de soi una decat cealalta? Cu ce e mai de soi Nadine? E vedeta?? Si cam ce a facut ea? Canta, danseaza, este actrita? Da, probabil in proprile povestiri..in rest...un mare NIMIC!

    10
    1

  • zora pe 21 Iul 2011, 08:29
    asociere gresita!

    Nu inteleg de ce nu faceti o delimitare intre adevaratele vedete si parasute (pseudovedete)?! Credeti ca numele Nadinei il puteti asocia cu numele celorlalte femei depasite, expirate, neimportante?

    4
    5

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod