Isterie pe Twitter: Ce s-a întâmplat cu faţa lui Tom Cruise?

Chipul umflat al starului a provocat valuri de comentarii pe reţeaua de socializare după apariţia lui la gala premiilor BAFTA. Mulţi cred că acesta este efectul unor operaţii estetice.

Apariţia lui Tom Cruise pe scena galei de decernare a premiilor BAFTA a fost o surpriză totală duminică. Nu doar pentru că nimeni nu se aştepta ca el să anunţe câştigătorul trofeului pentru cel mai bun film ("The Revenant"), ci şi pentru că aspectul său fizic era diferit. Starul a eclipsat, fără să vrea, echipa filmului "The Revenant", atrăgând toată atenţia asupra sa. Tom Cruise avea faţa umflată, iar modificările lui fizice au fost atât de evidente, încât au fost intens dezbătute pe Twitter.

Cei mai mulţi dintre cei care au comentat apariţia lui sunt convinşi că actorul american în vârstă de 53 de ani şi-a făcut operaţii estetice.

Unii au scris că Tom Cruise avea faţa "îngheţată", un efect secundar des întâlnit al intervenţiilor plastice, alţii au speculat că acestea sunt semnele injecţiilor cu Botox pe care el le-ar fi făcut în frunte. "Ce şi-a făcut Tom Cruise la faţă? E mai înfricoşător decât ursul din Revenant", l-a ironizat un utilizator al reţelei Twitter. "Văd că şi-a făcut rost de altă faţă", a scris altcineva.

Tom Cruise a înmânat trofeul acordat pentru cel mai bun film echipei care a lucrat la "The Revenant".
Leonardo DiCaprio şi regizorul Alejandro González Iñárritu s-au numărat printre cei care au urcat pe scenă.

Adept notoriu al cultului scientologic, Tom Cruise a fost întrebat, în 2012, într-un interviu publicat de revista Playboy, dacă speculaţiile despre operaţiile estetice pe care le-ar fi suportat au temei real, notează cotidianul britanic Daily Mail. Starul a negat categoric zvonurile: "Nu şi nici n-am dorit vreodată", a răspuns el.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod