Isterie pe Facebook: Anca Serea, acuzată că s-a pocăit şi că e habotnică

După ce a anunţat că va naşte pentru a cincea oară, vedeta a primit câteva mesaje în care i se reproşează că face copii „pe bandă rulantă“.

Prezentatoarea TV a anunţat pe FAcebook, pe 1 februarie, în ziua în care a împlinit 35 de ani, că este însărcinată în 7 luni şi că va naşte în aprilie cel de-al 5-lea ei copil. Vestea surprinzătoare a fost primită cu bucurie de apropiaţii ei şi ai lui Adrian Sînă, soţul său, dar şi de admiratori. Nu toată lumea s-a grăbit însă să o felicite.

Câţiva utilizatori ai reţelei de socializare au acuzat-o că este pocăită şi că nu foloseşte mijloace de contracepţie. "Altă treabă decât să faci copii pe bandă rulantă mai ai?", i-a scris cineva. "E timpul să vă opriţi! Deja sunteţi habotnici!", este un alt mesaj postat pe pagina ei.



Contactată de wowbiz.ro, Anca Serea le-a răspuns celor care au criticat-o pentru că "şi-a permis" să rămână din nou însărcinată: "Respect părerea celor care intră, citesc şi comentează la postări, pe paginile mele de socializare sau pe site-ul meu. Legat de viaţa mea privată pot să spun că sunt un om foarte credincios, cred în Dumnezeu şi trăiesc cu gândul să-L mulţumesc. Cred în puterea Sa, pentru că El mi se arată în fiecare zi prin toate lucrurile pe care ni le trimite. Şi dacă aş face parte din alt cult, nu mi-aş permite să comentez religia altora."  

"Fiecare este liber să aleagă cum trăieşte. Despre noi se ştie unde ne-am cununat, unde ne-am botezat copiii şi unde mergem să ne împărtăşim"
, a mai spus prezentatoarea de televiziune.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • sammy pe 10 Feb 2016, 17:40
    mda

    Mai avem putin si interzicem crestinismul! Daca femeia e credincioasa, e treaba ei! Sa fie intr-o lume care traieste iluzia omului maimuta, si cu noua religie tehnologico fantastica. Bravo ei Libertatea religioasa este garantata de Constitutie si drepturile omului. Atata timp cat nu deranjeaza pe ceilalti, asa cum deranjeaza UE incercand, sa ne impuna violatori, criminali, si 'martiri sinucigasi" Sa fie ce vrea

    1
    0

  • XYZ pe 4 Feb 2016, 14:34
    DA'

    Da' ce parere ai despre al tau sot ca s-a tras cu madam Buble printre atitea altele? Nu stii sau te faci ca nu stii? Las' ca te-ai asigurat de pensii alimentare pe viata. Se satura si el la un moment dat de 5 plozi pe cap si o sa se duca unde o vedea cu ochii, n-avea grija, e clasic. Atunci sa vezi distractie!

    3
    3

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod