Isterie în Japonia: Taylor Swift a întârziat avioanele după ce a sosit la Tokyo

Fanii s-au călcat în picioare, la aeroport, pentru a o vedea pe cântăreaţa americană. Vedeta în vârstă de 25 de ani îşi începe aici turneul mondial, intitulat "1989".

Taylor Swift a dat peste cap graficul zborurilor aeriene de la aeroportul Narita din capitala Japoniei. Artista americană a fost pe punctul de a fi strivită de valurile de fani disperaţi să o vadă şi să o atingă, iar grupul imens de oameni a provocat un haos de nedescris, paralizând activitatea aeroportului.

Îmbrăcată într-o rochie neagră scurtă, la care a asortat un lănţişor de aur cu un pandantiv în forma literei T, de la numele său, o geantă Louis Vuitton şi o pereche de pantofi negri cu toc înalt, Taylor arăta încântător, ca de obicei, la descinderea pe pământ japonez, deşi venea după un zbor foarte lung.

Ea a postat câteva imagini elocvente pe contul său de Instagram, glumind: "O sosire obişnuită la Tokyo", a scris lângă fotografiile care surprind haosul din aeroport.

Cântăreaţa a sosit duminică în Japonia, însoţită de părinţii ei, Scott şi Andrea Swift. Decizia mamei sale, în vârstă de 57 de ani, de a o însoţi este surprinzătoare, în condiţiile în care doamna Swift a anunţat în aprilie că a fost diagnosticată cu cancer, relatează tabloidul online american TMZ.


Vedeta, cunoscută pentru relaţia sa foarte strânsă cu mama ei, a scris atunci pe reţeaua Tumblr despre vestea devastatoare pe care a primit-o: "Aş dori să păstrez pentru mine detaliile despre starea ei şi despre planurile de tratament, dar ea a dorit ca voi să ştiţi. A vrut să ştiţi pentru că părinţii voştri ar putea fi prea ocupaţi cu ale lor pentru a mai ajunge la doctor şi poate că le veţi reaminti voi să meargă şi să facă analizele care ar putea conduce la o diagnosticare timpurie şi la un tratament mai uşor."

Artista a mai scris atunci că starea de sănătate a mamei sale ar putea să o împiedice să mai susţină multe concerte în acest an, dat fiind că are de dus "o bătălie importantă", notează cotidianul britanic Daily Mail.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Mai 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Mai 2015, 07:47
    sa fim cinstiti

    Cam ASTA este o vedeta. Cate albume a vandut? Ce a facut in prima seara?Cine o insoteste? Cum s-a imbracat? (nu CU CE firma..)Este un exemplu de bun simt,profesionalism, modestie si decenta. Puteti cerceta muuult si bine...NU avem asa ceva.In primul rand nu avem vocea si piesele.....pt ca datorita lor a ajuns vedeta. Noi avem DOAR vedete,nu se stie dece !!!!!!!!!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod