Isterie în Japonia: Taylor Swift a întârziat avioanele după ce a sosit la Tokyo

Taylor Swift a arătat impecabil la sosirea în Japonia


Deşi obişnuită cu primiri entuziaste în străinătate, Taylor Swift a fost luată orin surprindere de proporţiile cohortei de admiratori care au ţinut să o primească la sosirea în Japonia. Potrivit TMZ, aglomeraţia din aeroport a dat peste cap traficul de la aeroportul internaţional Narita.

"Am mai văzut fani la aeroportul Narita înainte, dar de data asta au fost prea mulţi. Câţiva martori au spus că din cauza aglomeraţiei au fost amânate cel puţin două curse care urmau să aterizeze", a scris tabloidul american.

Imaginile publicate de Daily Mail o arată pe Taylor înconjurată de fani şi de fotoreporteri, în timp ce echipa sa de securitate încearcă cu disperare să-i ţină la distanţă.

A doua zi, cântăreaţa le-a mulţumit pe Twitter admiratorilor niponi pentru primirea senzaţională: "Tokyo...

Suntem atât de nerăbdători să te vedem, în seara asta mergem pe stadion pentru a vedea cum este construită scena. Ne vedem mâine :)", a scris ea pe reţeaua de socializare.

Fanii din toată lumea ai vedetei americane sunt nerăbdători să o urmărească în turneul mondial "1989", după ce albumul omonim, lansat în octombrie, s-a vândut în 1,2 milioane de exemplare în prima săptămână, depăşind în februarie 8,6 milioane de unităţi pe plan mondial, notează Daily Mail.


Foto: Hepta, Daily Mail

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Mai 2015
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 6 Mai 2015, 07:47
    sa fim cinstiti

    Cam ASTA este o vedeta. Cate albume a vandut? Ce a facut in prima seara?Cine o insoteste? Cum s-a imbracat? (nu CU CE firma..)Este un exemplu de bun simt,profesionalism, modestie si decenta. Puteti cerceta muuult si bine...NU avem asa ceva.In primul rand nu avem vocea si piesele.....pt ca datorita lor a ajuns vedeta. Noi avem DOAR vedete,nu se stie dece !!!!!!!!!!!

    2
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod