Irina Shayk, siluetă perfectă la o lună după ce a născut

Iubita lui Bradley Cooper arată fabulos la mai puțin de o lună după ce a devenit mamă. Modelul în vârstă de 31 de ani a postat pe Instagram o imagine spectaculoasă.

Nici n-a trecut o lună de când a adus pe lume o fetiţă şi Irina Shayk are deja o siluetă de invidiat. Ea a postat marţi pe Instagram o fotografie care a făcut valuri în presă: într-un costum de baie negru din două piese, rusoaica în vârstă de 31 de ani stă întinsă pe o pernă gonflabilă în formă de buze, la piscină. Modelul arată perfect şi pare că tocmai a coborât de pe podium, nicidecum că în urmă cu mai puţin de patru săptămâni a născut.

În luna martie, Irina Shayk a adus pe lume o fetiţă, Lea De Seine, primul ei copil şi al logodnicului său, Bradley Cooper.

Zvonurile despre sarcina vedetei au apărut în noiembrie, după prezentarea organizată la Paris de Victoria's Secret. Nici ea, nici actorul nu au confirmat atunci sarcina.
În februarie, sarcina Irinei Shayk era vizibilă, în ciuda faptului că aceasta a încercat să o mascheze sub haine negre, largi, în timpul unei excursii la Disneyland. Apropiaţii cuplului au declarat că Cooper a fost protector faţă de Irina de-a lungul sarcinii sale.

Este posibil ca faimosul cuplu să îşi crească bebeluşul în Los Angeles, potrivit unui alt apropiat al celor doi: “Se pare că LA este noul lor cămin.
Când sunt împreună în Los Angeles, sunt foarte relaxaţi şi petrec mult timp acasă.”


Shayk, care este activă pe contul său de Instagram, a păstrat tăcerea cu privire la naşterea bebeluşului, în ultimele două săptămâni aceasta axându-se pe prietenii săi şi pe chestiuni ce ţin de munca sa, relatează Mediafax.

Reprezentanţii Irinei Shayk şi cei ai lui Bradley Cooper nu au oferit comentarii cu privire la naşterea vedetei.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod