Ioana Ginghina face antrenamente ca la Hollywood

Ioana Ginghina se mentine in forma cu antrenamente ca la Hollywood: face o sedinta de electrostimulare musculara o data pe saptamana la Perform Studio care dureaza doar 20 de minute si echivaleaza cu trei ore petrecute la sala de fitness.
“Cand am auzit ca a aparut un program care in 20 de minute iti lucreaza corpul ca in trei antrenamente la sala, ca nu trebuie sa faci decat o sedinta si rezultatele nu intarzie sa apara, mi-am zis ca trebuie sa incerc si eu. Asa ca m-am informat putin despre acest gen de sport, pe care eu l-am numit “de lenesi”. Se pare ca nu e chiar de lenesi pentru ca sportivii de performanta, astronautii si vedetele de la Hollywood apeleaza la aceasta tehnologie moderna: electrostimularea musculara. Am ales sa merg la Perform Studio pentru ca aici ai parte de un antrenor personal specializat in Austria, pentru ca a fost conceput ca o solutie sigură și eficientă de antrenament oferita persoanelor care, din diverse motive, nu pot petrece timp in salile de fitness”, dezvaluie Ioana Ginghina pe blogul sau ioanaginghina.ro.

Actrita isi imparte timpul intre repetitiile la teatru si atelierele de creatie MiniArtShow si este foarte incantata ca in foarte putin timp reuseste sa isi faca antrenamentul saptamanal:  “Imi place ca am scapat si de geanta mare si incomoda de sala in care trebuia sa-mi car echipamentul, pentru ca la Perform Studio primesti tot ce ai nevoie, deci iata inca o problema rezolvata.
Am facut deja 3 antrenamente si am slabit 1kg si jumatate, fara sa mai tin o dieta anume, zic ca e bine. Sper ca in 10-15 sedinte sa se vada rezultatele, pentru ca primavara bate la usa ”
, adauga Ioana Ginghina.
9 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod