Intrusul din pozele cu Kendall Jenner: O face să arate de 10 ori mai bine!

Un bărbat se amuză pe seama vedetei. Cu ajutorul Photoshop, el apare în imaginile pe care le face Kendall Jenner, iar instantaneele devin mai interesante.
Nu oricine ajunge să se pozeze cu staruri precum Kendall Jenner. Dar Kirby Jenner nu-i chiar oricine, el este auto-intitulatul "frate geamăn secret" al vedetei. Mustăciosul se prezintă pe Instagram drept "model amator" şi ţine morţiş să apară peste tot alături de Kendall.

Deşi nu-i la fel de cunoscut şi nu are 70 de milioane de admiratori pe Instagram, Kirby a adunat şi el aproape 450.000 de fani pe reţeaua de socializare, încântaţi de "giumbuşlucurile" sale cu care parodiază fotografiile vedetei.

Graţie imaginaţiei şi talentului de a lucra în Photoshop, omul a cucerit internetul cu felul său amuzant de a se băga în seamă. Şi chiar a reuşit să scoată nişte poze mai interesante din cele postate de Kendall, dând impresia că trucajele sunt reale. Ei bine, nu sunt, dar sunt foarte inspirate şi te fac să zâmbeşti, asta-i clar!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
24 Decembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod