Întrebarea sfâşietoare a fiicei Annei Nicole Smith: "De ce a murit mama?"

Era atât de mică atunci când mama sa s-a stins din viață, încât probabil are foarte puține amintiri despre ea. Dar micuța Dannielynn a crescut și îi simte lipsa, așa că, inevitabil, a devenit curioasă. Momentul delicat al întrebării de care se ferea tatăl său, Larry Birkhead, a sosit mai repede decât s-ar fi așteptat el.

Era atât de mică atunci când mama sa s-a stins din viață, încât probabil are foarte puține amintiri despre ea. Dar micuța Dannielynn a crescut și îi simte lipsa, așa că, inevitabil, a devenit curioasă. Momentul delicat al întrebării de care se ferea tatăl său, Larry Birkhead, a sosit mai repede decât s-ar fi așteptat el.

În timpul unei călătorii spre Bahamas, acolo unde sunt înmormântați mama și fratele ei vitreg, Daniel Smith, fetița în vârstă de cinci ani și-a întrebat tatăl: "De ce a murit mama?". "Iar eu i-am spus «Știi, doctorii n-au reușit s-o salveze. Dar dacă ești cuminte... într-o zi o vei vedea»", a povestit Birkhead în emisiunea Good Morning America, difuzată de postul ABC.

Moartea Annei Nicole Smith a șocat întreaga lume în februarie 2007. Fosta vedetă Playboy Anna Nicole Smith a fost găsită fără suflare într-o cameră de hotel din Florida. Cauza oficială a decesului a fost o supradoză accidentală de medicamente prescrise, printre care Valium și Atavan. Anna Nicole Smith avea 39 de ani și era dependentă de medicamente.

Cu șase luni înainte, ea trecuse prin tragedia pierderii fiului său, în vârstă de 20 de ani, care a murit la doar trei zile după ce s-a născut Dannielynn. Daniel Smith și-a pierdut viața tot din cauza unei supradoze accidentale de antidepresive, Lexapro și Zoloft, în combinație cu metadonă.

După moartea Annei, Birkhead s-a dedicat creșterii fiicei sale, pentru a-i asigura o viață echilibrată, relatează cotidianul britanic Daily Mail. În pofida tragediei care i-a marcat primii ani din viață, Dannielynn și-a revenit pe cât posibil, i-a spus tatăl ei ei lui Robin Roberts, gazda emisiunii Good Morning America.

Întrebat dacă se teme că fetița ar putea afla mai multe despre viața mamei sale când va fi mare, Birkhead a explicat: "Sper că va înțelege că nimeni nu e perfect și că oamenii au triumfurile și tragediile lor. Iar mama ei chiar a luptat din greu, a plecat de la zero și și-a trăit visul. Vreau să o cresc cu grijă și să-i ofer intrumentele de care are nevoie și oportunitățile pe care mama sa și fiul ei, Daniel, nu le-au avut."

Birkhead a avut o relație cu Anna Nicole Smith, dar a fost nevoit să recurgă la un test ADN pentru a dovedi că el este tatăl lui Dannielynn, după ce mai mulți bărbați și-au proclamat paternitatea copilului, în încercarea de a pune stăpânire pe moștenirea și gloria starletei.

Tatăl și fiica sa se înțeleg foarte bine, dar el recunoaște că nu se aștepta să fie atât de greu să crești singur un copil. Se pare însă că fetița are planuri mari pentru tatăl ei, iar acestea o privesc pe... Lady Gaga, relevă Daily Mail. Danielynn ține atât de mult să-l vadă pe tatăl ei însurat, încât nu trece o săptămână fără să aducă vorba despre acest subiect. "Mi-a spus: «Tati, de ce nu te însori?» Am întrebat-o: «Ei bine, cu cine vrei să mă însor?». «Cu Lady Gaga», mi-a spus râzând", a povestit amuzat Birkhead.

Acesta a relatat un alt episod emoționant despre relația sa cu Dannielynn. "Odată au avut de făcut felicitări de Ziua Mamei și am întrebat-o: "Vrei să faci una pentru mama și s-o vadă de acolo, din Rai? Iar ea mi-a spus că da. Dar apoi mi-a zis: «Poți s-o păstrezi și să o dai noi tale soții»."

Larry Birkhead a recunoscut că dispariția tragică a Annei Nicole încă le marchează viața: "Trebuie să completezi diverse formulare la școală și să scrii... mama decedată, așa că avem parte și de bune și de rele."

Impresionat de fiica lui, pentru care a luptat ca să demonstreze că e sânge din sângele lui, Birkhead spune că Dannielynn seamănă perfect cu mama ei. "Vreau să păstrez o imagine pozitivă a Annei. Ea putea să lumineze o cameră. Iar acum fiica ei e pe cale să-i ia locul și strălucește în fiecare cameră în care intră, credeți-mă. Simt asta în fiecare zi", a mărturisit el mândru.

Foto: Daily Mail

20 Iunie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod