INTERVIU Laura Cosoi: „De Crăciun voi merge la părinţii iubitului meu“

Laura Cosoi, considerată una dintre cele mai frumoase femei din România, a intrat în febra sărbătorilor de iarnă şi se pregăteşte intens pentru Crăciun.

Vedeta de la Pro TV a vorbit în cadrul unui scurt interviu despre cum vede ea perioada Sărbătorilor şi despre locurile unde îşi va petrece Crăciunul, Revelionul, dar şi ziua de naştere (2 ianuarie).

Unde vei petrece Crăciunul anul acesta?

Voi merge la Iaşi, dar şi la Tg. Mureş la părinţii lui Cosmin. Vom petrece în familie, ca de fiecare dată.

Ai început deja „goana după cadouri“?

Eu cumpăr cadourile din timp, tocmai ca să evit aglomeraţia. Fac o listă şi apoi bifez în timp fiecare cadou în parte. Îmi place să le aleg din timp şi fiecare cadou să aibă o poveste specială.



Ce anume se regăseşte pe lista Moşului anul acesta?

Sănătatea este cel mai important lucru. Eu asta îmi doresc cel mai mult.

Care este cea mai dragă amintire a ta din copilărie legată de Crăciun?

Tot ce se întâmpla în preajma Crăciunului avea o însemnătate deosebită pentru mine şi pentru sora mea. Făceaam serbare pentru familie. Pregăteam un program special cu colinde, poezii şi o revistă intitulată „Cosoi Grup“. Copilăria noastră a fost una foarte fericită, magică aş putea spune.

Ce tradiţii urmezi în fiecare an?

Mergem cu colinda, pregătim masa, mergem la biserică, îl aşteptăm pe Moş Crăciun în jurul bradului şi de-abia aştept să-l văd pe frăţiorul meu cel mic când o să dea nas în nas cu Moşul.

Cum va arăta meniul de Crăciun?

Noi mâncăm destul de sănătos de Crăciun.
Peştele este nelpisit de pe masă, la fel şi salata de fructe. Nu ne place să exagerăm şi nici nu înţeleg de ce aş folosi Crăciunul drept „pretex“ ca să mănânc până nu mai pot.



Care este Crăciunul care îţi trezeşte cele mai frumoase amintiri?


Tot timpul Crăciunul îmi trezeşte amintiri frumoase pentru simplul fapt că ne adunăm cu mic cu mare şi sărbătorim împreună.

Când ai dăruit prima oară un cadou şi cui?

Nu-mi amintesc exact momentul, dar probabil că mamei i-am oferit primul cadou. O felicitare din câte mi s-a povestit.

Revelionul unde îl vei petrece?

De Revelion voi fi plecată din ţară, îmi voi sărbători ziua de naştere, care este pe 2 ianuarie, împreună cu Cosmin, pe un alt continent.



Ce superstiţii legate de noaptea dintre ani cunoşti?

Eu nu sunt superstiţioasă. Astfel de obiceiuri am sentimentul că ne împiedică să savurăm momentul. Crăciunul şi Revelionul sunt o stare de spirit şi nimic mai mult. Este important să petreci cu cei dragi şi să te bucuri de poveştile lor.

Care este cea mai mare dorinţă a ta pentru anul 2014?

Să nu treacă la fel de repede ca anul 2013. Să mă ajute să-mi petrec mai mult timp cu familia, să călătoresc, să învăţ lucruri noi, să fie un an bun.

18 Decembrie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod