Interviu Laura Cosoi: „De Craciun, mancam peste si salate. Asa ne-a obisnuit mama si bine a facut”

Campania Always „Fa-ti viata mai usoara cu alegerile potrivite” sustine si incurajeaza femeile din Romania sa faca alegerile corecte pentru viata lor sociala, familiala si profesionala, dar si pentru sanatatea si confortul lor personal.

Campania din acest an este o continuare fireasca a demersului inceput in anul 2013, sub conceptul „Always sustine femeile active”, desfasurat cu implicarea unor specialisti si experti medicali renumiti care au participat la realizarea „Ghidului Femeii Active”, un material amplu cu recomandari si sfaturi privitoare la feminitatea si sanatatea femeilor din Romania.

Scopul programului  este de a facilita intelegerea femeilor cu privire la schimbarile, provocarile si chiar la avantajele generate de menstruatie.

Astfel, materialul consta intr-o serie de recomandari adresate femeilor, usor aplicabile in zilele delicate, dar replicabile in zilele obisnuite.

In urma aceste campanii, Laura Cosoi a acordat un interviu in exclusivitate pentru cititoarele eva.ro.

eva.ro: In cadrul campaniei Always, s-a vorbit despre alegerile potrivite care ne fac viata mai usoara. Ce alegeri consideri ca trebuie sa facem pentru a avea o viata mai usoara?

Laura Cosoi: Intr-adevar, in campania Always, am discutat despre alegerile corecte si informate care ne pot face viata mai usoara si mai placuta.
Ma bucur ca am reusit, alaturi de specialisti, sa vorbim concret despre ce pot face femeile ca sa aiba parte de zile mai usoare, cat mai relaxate. In ceea ce ma priveste, cred ca e important sa ma informez, sa am incredere in mine, sa nu ma iau foarte in serios si sa gasesc intotdeauna un motiv pentru a zambi.

Dar tu ce alegeri faci din acest punct de vedere?

De ceva vreme am inceput sa fiu mai atenta la lucrurile din jurul meu, la oamenii cu care ma intalnesc. In trecut asteptam sa vina toate spre mine, iar acum merg si eu spre ele.


Cum arata o zi din viata Laurei Cosoi?

Este destul de aglomerata, dar frumoasa pentru ca sunt printre cei norocosi care fac ceea ce le place. Zilele sunt diferite, in functie de filmari, sedinte foto si repetitiile la teatru. Ieri, spre exemplu, m-am trezit la 6.30, am fost la o sedinta foto, apoi am facut niste poze pentru blog, am avut repetitii la teatru pentru ca pe 21 decembrie avem spectacolul “Portret la minut|”, la teatrul Elisabeta – la care va asteptam cu drag. Seara am avut o intalnire cu un regizor pentru un proiect care se va concretiza la anul si am incheiat ziua acasa, lucrand la materialele de pe blogul meu lauracosoi.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod