INTERVIU. Ilinca Obădescu recomandă să readucem sportul şi natura în viaţa noastră



Lumea te ştie de la Jurnalul Kanal D. Ce te-a determinat să alegi televiziunea?
 
Până acum un an şi jumătate, am lucrat într-o industrie total diferită de media, în domeniul distribuţiei de echipamente de securitate. Printre altele, realizam pentru un portal din domeniu conţinutul şi scurte filmuleţe de prezentare. Aşa am interacţionat pentru prima dată cu camera de filmat.

Îmi place să învăţ lucruri noi, de aceea am urmat cursurile unei şcoli de televiziune în paralel cu activitatea în domeniul securităţii. Cum am terminat cursurile, m-am dus la Kanal D pentru o probă.

Aşa a început drumul meu în televiziune, ca reporter de teren pentru Ştirile Kanal D.

Cum ai ajuns să faci parte din echipa “Ce faci în weekend?”?

De când am intrat în echipa Kanal D, am muncit foarte mult şi m-am dedicat meseriei de jurnalist şi uite aşa mi s-a propus să fiu prezentatoarea rubricii “Ce faci în weekend?”, difuzată în cadrul Ştirilor Kanal D. Emisunea are un format unic în România, care mi se potriveşte. Din august, prezint această rubrică în care promovăm filme, festivaluri şi metode inedite de petrecere a timpului liber.

Îmi place foarte mult ceea ce fac şi vin în fiecare zi cu mare bucurie la lucru. Îmi place că sunt la curent cu toate evenimentele şi că pot interacţiona cu telespectatorii noştri.

Care a fost cea mai memorabilă emisiune de până acum?

Încercăm să venim în fiecare săptămână cu teme noi şi evenimente cât mai diverse, dar cred că cea mai interesantă emisiune de până acum a fost cea în care am prezentat variante de a petrece o zi la mall fără a cheltui bani. Reacţia telespectatorilor a fost incredibilă, am primit numeroase mailuri cu comentarii.
Avem şi telespectatori care ne trimit poze de la evenimentele recomandate în cadrul emisiunii şi lucrul acesta ne bucură nespus.



Cum îşi petrece Ilinca Obădescu timpul liber?

Sunt o fire sportivă şi îmi place să-mi petrec timpul liber în natură. Sport fac de când mă ştiu, am început cu balet şi karate, apoi înot, pe care îl practic şi acum regulat.
Îmi place foarte mult să gătesc, o fac cu plăcere şi mă relaxează. Gătesc diversificat, de la supă cremă de broccoli, vinete umplute cu carne, paste sau miel la cuptor până la sarmale.

Încerc să petrec cât mai mult timp în aer liber. Am câteva locuri preferate în Herăstrău şi pe Lacul Floreasca, unde mă duc să mă relaxez şi să-mi încarc bateriile.
Îl am întotdeauna alături pe Macaron, un bulldog francez adorabil şi plin de energie. Îmi place foarte mult să conduc şi chiar am licenţă de pilot auto. În weekenduri merg în locuri frumoase din România (Timişoara, Cluj-Napoca, zona Maramureşului sau Bucovina). Avem o ţară minunată, care trebuie descoperită!

7 Februarie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod