Interviu Gabriel Coveșeanu: „Dacă ai făcut o fată să râdă, e pe jumătate cucerită“

Gabriel Coveșeanu așteaptă mamele să-și înscrie băieții în cel mai nou reality show difuzat de PRO TV. Mă însoară mama! este un format de televiziune care prezintă parcursul a 10 bărbați care se află în căutarea sufletului pereche sub atenta supraveghere a mamelor.
Trecuți de adolescență și încă legați de casa părintească, băieții vor încerca să își găsească soția ideală, ajutați de cea din cuvântul căreia nu ies niciodată: mama lor. Cu mult tact și empatie, Cove va juca rolul lui Cupidon pentru cei înscriși în show și va încerca să le arate drumul spre o viață împlinită. Cea mai norocoasă mamă va avea șansa să-și vadă fiul în fața altarului, la brațul nurorii perfecte. 

Despre noua emisiune, carieră, viața de familie, dar și ce planuri are pentru sărbători, Cove povestește într-un interviu acordat în exclusivitate pentru cititoarele eva.ro.

Ești actor și om de televiziune. Cum a început totul pentru tine?
Totul a început în momentul în care am decis că vreau să devin actor. M-am prezentat la examenul de Admitere la Teatru, pe care l-am dat în fața unei comisii formate din cei mai mari actori ai României, m-au acceptat, și după ce am terminat Institutul am dat concurs și m-am angajat la teatru.
Întâmplător am aflat că se fac angajări la Televiziunea Publică, prin concurs, așa am reușit să mă angajez la „Surprize, surprize” și de acolo încolo știți cum a decurs drumul meu profesional.

Există vreo alta zonă pe care ai vrea sa o explorezi?
Da, mi-ar plăcea să mă dezvolt și în zona cinematografică.

Care e cea mai de pret lecție pe care ai învățat-o în toți acești ani de carieră?
Am învățat că trebuie să te implici total în orice proiect pe care-l faci, că trebuie să te bucuri de ce-ți oferă clipa, să faci totul cu plăcere și pasiune, și să nu cauți succesul neaparat pentru că el oricum o să vină făcând ce-ți place.

Ai regrete legate de profesia ta?
Regret e mult spus, dar cumva mi-aș fi dorit să fac mai mult film.

Cum s-a schimbat viața ta dupa ce ai devenit persoană publică?
Să știi că viața mea nu s-a schimbat esențial, ci mi-a făcut plăcere să constat că lucrurile pe care le-am făcut au fost și pe placul oamenilor, fapt ce mi-a adus firesc și o oarecare notorietate.

Primești des mesaje de la fani?
Primesc, dar nu la modul exagerat, sunt mesaje de felicitare, de apreciere.

Care e cea mai indecentă propunere primită de la o fană?
Nu am primit propuneri indecente până acum, dar sunt deschis.
(râde)

În curând vei prezenta un nou show la PRO TV. Spune-ne mai multe despre ce o sî fie emisiunea “Mă însoară mama!”
”Mă însoară mama!” este un reality show, care a fost produs și difuzat în multe țari, unde mamele își înscriu băieții necăsătoriți, care au mai mult de 25 de ani și care încă locuiesc sub același acoperiș cu ele, într-o cursă care se poate termina cu o nuntă. Încercăm să găsim soția perfectă pentru băiat cu acordul și ”sub stricta supraveghere” a mamei.

Ați început filmarile? Care e atmosfera pe platouri?
Platourile noastre sunt în țară pentru că deocamdată filmam pentru primul episod în care-i vom cunoaște pe tinerii ale căror mame vor să îi vadă însurați, iar noi îi vom prezenta în mediul lor de acasă.

Ce crezi ca trebuie sa faca un baiat ca sa intre rapid in gratiile unei fete?
Nu cred că există o rețetă perfectă, nu cred că există reguli pe care dacă le îndeplinești reușești să intri rapid în grațiile unei fete.
Depinde foarte mult de la caz la caz, însă cu siguranță simțul umorului ajută indiferent de caracterul și personalitatea fetei. Dacă ai făcut-o să râdă, e pe jumătate cucerită.

Care sunt elementele importante într-o relație solidă?
Iubire, înțelegere, respect, susținere și toleranță.

În emisiunea ta, soacrele vor juca un rol important. Ce relație ai cu soacra ta?
Am o relație extraordinară cu soacra mea, este o femeie de nota zece. 

Cum vei petrece de Crăciun și de Revelion?
De Crăciun o să petrecem acasă, în familie, iar de Revelion o să fiu la Oradea unde o să fiu maestru de ceremonii și voi sărbători trecerea în noul an alături de orădeni senzaționali într-o locație din oraș.

Ce îți dorești de la 2018?
Un million de euro dacă se poate, dacă nu, sănătate, maică.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod