Interviu exclusiv eva.ro: Morgan Stewart din #RichKids of Beverly Hills: “Banii nu pot cumpăra decât temporar fericirea”

#RichKids of Beverly Hills este un show săptămânal marca E!, difuzat duminica, de la ora 21:00, care urmăreşte vieţile unui grup de prieteni ce trăiesc în lumea celor extrem de bogaţi şi care au devenit celebri online, postând pe Instagram şi Twitter dovezi ale stilurilor lor de viaţă exagerate.

Cine spune că „banii nu aduc fericirea” nu i-a cunoscut pe fermecătorii şi stilaţii „tineri bogaţi din Beverly Hills” - #RichKids of Beverly Hills. Aceşti băieţi şi fete cu adrese sonore au un stil de viaţă extravagant şi trăiesc într-o lume exclusivistă, în care la 20 şi ceva de ani sunt milionari, înarmaţi cu carduri de credit fabuloase, căţei miniaturali şi o groază de perechi de pantofi Louboutin.

Copii ai unora dintre cele mai bogate familii sau moguli milionari şi miliardari, membrii acestei găşti exclusiviste de prieteni (fiecare dintre ei cu amicii, problemele şi visurile sale) se reunesc să petreacă, să se distreze şi să facă schimb de experienţe.

Această gaşcă adesea plină de dramatism a devenit celebră pe Internet după ce şi-a înregistrat stilul de viaţă pe conturile proprii de Twitter şi Instagram.

Al treilea sezon al seriei #RichKids of Beverly Hills se difuzează în premieră la E! duminica, de la ora 21:00.

Despre Morgan Stewart:  Vârstă: 27;  Averea netă a familiei: Milioane;  Ocupaţie: Blogger la BoobsAndLoubs.com, unde îşi trece în revistă alegerile stilistice şi oferă sfaturi de viaţă celor din jur;  Statut: Într-o relație cu Brendan Fitzpatrick.  Despre ea: Morgan şi Dorothy sunt ca „Dionne” şi „Cher” din Clueless, iar Morgan e copilul sexy şi sălbatic al Beverly Hills-ului, celebră pentru modul în care flirtează, pentru umorul fără perdea şi pentru modul imprevizibil în care petrece cu prietenii ei.
Din fericire, prietenele ei Dorothy şi Roxy sunt mereu acolo, pentru a-i oferi sfaturile lor.


Eva.ro: În primul rând, felicitări pentru logodnă! Cum te simţi în noua postură? S-a schimbat ceva între tine şi Brendan după ce te-a cerut de soţie?
Morgan Stewart:  Mulţumesc foarte mult! Mă simt uimitor, suntem în al nouălea cer. Relaţia noastră e la fel, nu s-a schimbat nimic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod