Interviu exclusiv cu Iuliana Tudor, prezentatoarea emisiunii „O dată-n viaţă“

Iuliana Tudor a început, pe 15 martie, un nou sezon al emisiunii „O dată-n viaţă“, care este difuzată în fiecare vineri, de la ora 21.00, la TVR 1.

Noul sezon al emisiunii a păstrat reţeta care a consolidat formatul în preferinţele românilor, revinind şi Orchestra Lăutarii, sub bagheta dirijorului Nicolae Botgros, dar şi Floarea şi Gheorghe (actorii Maria Buză şi Marius Rizea), cu momentele de umor. Emisiunea a păstrat şi componenta socială, în fiecare ediţie fiind prezentat un caz care are nevoie de solidaritatea telespectatorilor şi care este, de fapt, miza pentru care vedetele accepta provocarea Iulianei Tudor.

Odată cu lansare anoului sezon al emisiunii „O dată-n viaţă“, Iuliana Tudor a acceptat să se destăinuit în faţa cititoarelor eva.ro, prin intermediul unui interviu exclusiv.

eva.ro: Cum ai devenit om de televiziune?

Iuliana Tudor: Printr-o conjuctură fericită.

Am aflat de un casting la TVR, se căutau prezentatori, m-am dus la casting şi am fost aleasă. Acesta a fost primul pas. A fi om de televiziune înseamnă, însă, mult mai mult. M-am construit în timp, am învăţat de la fiecare proiect şi de la oameni cu vocaţie de mentori, precum doamna Elise Stan.

„O dată-n viaţă" a înregistrat cea mai mare audienţă în rândul producţiilor TVR. Care crezi că este succesul emisiunii?

Faptul că nu renunţăm la modul profesionist în care am decis să ne facem meseria. Faptul că este un format original, făcut pentru nevoia de divertisment a oamenilor de aici.
Şi, nu în ultimul rând, faptul că lucrăm cu aceeaşi pasiune ca în prima zi.

Te-ai gândit vreun moment că vei rămâne fără emisiunea de la TVR?

Sunt conştientă că fiecare format se consumă, la un moment dat. Deci, din acest punct de vedere, îmi imaginez că o să existe o ultimă ediţie pentru „O dată-n viaţă“. Nu este cazul acum, emisiunea are succes, o demonstrează cifrele, iar noi, echipa, avem încă multe resurse.

Ai prezentat ceremonia de deschidere a Festivalului Olimpic al Tineretului European. Cum ţi s-a părut reprezentaţia Innei?

Am învăţat să nu judec pe nimeni şi nu am să o fac nici acum.

Întotdeauna îmi asum responsabilitatea doar pentru ceea ce înseamnă treaba mea, ca prezentator, sau, după caz, ca realizator. La acel eveniment am fost doar prezentatorul spectacolului.

Eşti şi Ambasador Crucea Roşie. Ai salvat vreodată viaţa cuiva?

În mod direct, nu, dar am influenţat în bine, prin proiectele pe care le-am desfăşurat.

Cum merg vânzările liniei vestimentare „Iuliana Tudor by Rhea Costa“?

Asta trebuie să o întrebaţi pe Andreea Constantin, designerul din spatele brandului Rhea Costa. Colecţia reuneşte un număr de ţinute pe care le-am purtat la diferite evenimente, ţinute care au plăcut foarte mult şi doamnele mă intrebau cum ar putea avea unele la fel.


Cum reuşeşti să îmbini utilul cu plăcutul, viaţa personală cu jobul?

Sunt un om foarte organizat şi ştiu să-mi prioritizez foarte bine lucrurile.

Ce planuri de viitor ai?

Să fac mai multe în televiziune. Şi totul să iasă bine!

6 Aprilie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • adelina pe 27 Mai 2013, 12:23
    opinii

    Ma intreb deseori : de ce, Dna Iuliana Tudor ,nu se prezinta la emisunea "O data-n viata ", in costum popular ? Doar toti , care participa la emisunea,sint imbracati in haine populare, pt ca se interpreta cintece populare , dansuri populare. Si inca ceva nu inteleg ...? De ce , Dna Iuliana Tudor interpereta cintecul "O data in viata " sub ritm de muzica usoara ..? Nu se lipeste deloc melodia la acesta emisiune , cu toate ca e frumoasa, si Iuliana o intepreteaza bine . In rest emsiunea imi palce cum e prezentata .Succese !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod