Interviu exclusiv cu Bursucu', inlocuitorul lui Liviu Varciu la „Roata norocului“

Emisiunea „Roata norocului“ revine in acest an in grila celor de la Kanal D, prezentatori fiind Bursucu si Ana Maria Barnoschi.
Adrian Cristea, cunoscut publicului ca Bursucu, ne-a acordat un interviu in cadrul caruia a vorbit despre Teo Trandafir, „Roata norocului“ si cariera lui.

eva.ro: Cand ai fost cel mai norocos? Povesteste-ne!

Bursucu: Toata viata mea e cu noroc. Tot ce mi s-a intamplat pana acum: faptul ca am fost nominalizat de catre public, in urma cu cativa ani, ca cel mai bun coregraf si am castigat 5000 de euro, faptul ca am ajuns sa o cunosc personal pe Teo Trandafir este un mare noroc. Sunt norocos pentru ca, iata, voi prezenta “Roata Norocului”, un format international de succes!

Pe cat de norocos sunt, pe atat de supersititos: spre exemplu, niciodata nu merg cu o viteza cu o cifra impara la masina, ultima cifra trebuie sa fie para.


Ai vreun talisman, obiect care iti poarta noroc? Exista persoane care iti poarta noroc?

Familia, prietenii sunt un mare noroc pentru mine prin simplul fapt ca fac parte din viata mea.

Am obiecte la care tin foarte mult si care ma ajuta, imi dau o stare buna, doar gandindu-ma ca le port. Nu am un singur talisman norocos, dar in primul rand este foarte important sa crezi tu ca ti se va intampla ceva frumos, totul tine de autosugestie.

Cum te intelegi cu Ana-Maria Barnoschi? Veti fi colegi la “Roata Norocului”.

Avem o pasiune comuna: dansul. Asta spune multe.
Ana-Maria este foarte energica, vesela, o sa ne distram grozav impreuna. Abia astept sa colindam prin tara si sa-i intalnim pe toti viitorii concurenti de la “Roata Norocului”.

Caracterizeaz-o pe Teo Trandafir in cateva cuvinte.

Inteligenta suprema, umor de calitate, il are pe vino-ncoa’.

Care a fost primul cuvant pe care ti l-a spus cand v-ati intalnit prima oara pe platoul emisiunii de la Kanal D, “Teo Show”?

Noi ne cunoastem de foarte mult timp, de cand aveam 13 ani. Ne-am cunoscut la mare, eu dansam la un hotel din statiunea Olimp, iar Teo era cu emisiunea acolo.
In prima editie a emisiunii “Teo Show” am dat zapada cu lopata, iar ea m-a intrebat: “Bursucule, unde esti? Vino sa ma inveti sa dansez!” Timp de doua saptamani, de fiecare data la finalul emisiunii, ma tachina lansandu-mi invitatia in editia viitoare a show-ului, astfel: “Maine daca nu ai treaba, poate vii pe la noi, bei o apa…”.

Care este vacanta perfecta pentru tine? Unde vei merge vara aceasta?

Prefer sa merg la mare, te poti relaxa si te poti bucura de soare, mare. Vara aceasta voi munci, nu voi avea nicio zi de vacanta. Voi fi present la castingul organizat pentru “Roata Norocului”, voi fi implicat intr-un program artistic intr-un parc acvatic din statiunea Mamaia.


Cum arata femeia ideala?

As fi ipocrit daca as spune ca frumusetea nu conteaza. Femeia perfecta pentru mine trebuie sa fie frumoasa, inteligenta, sa aiba idealuri pe care sa si le urmeze.
25 Iunie 2015
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod