Interviu exclusiv cu Anastasia Achilleos, cosmeticiana celebrităţilor

Anastasia Achilleos este ambasador al brandului Olay din anul 2003. Cu o experienţă de peste 15 ani în domeniu, Anastasia a fost votată cel mai bun facialist britanic, fiind renumită pentru masaje ei faciale. A lucrat alaturi de Ole Henriksen, iar mentor i-a fost Eva Lom.

Anastasia este un adevărat geniu în domeniul frumuseţii. Lucrează cu celebrităţi din întreaga lume şi le vizitează periodic pentru a oferi tratamente personalizate. A lucrat de asemenea pentru campanii publicitare de top, precum Fendi, Miu Miu, Louis Vuitton, dar şi pentru reviste celebre precum W Magazine, Glamour, V Magazine, Marie Claire. Anastasia încurajează femeile să îţi cultive frumuseţea, prin susţinerea tehnicilor de curăţare şi întreţinere periodică a pielii. Tratamentul ei combină mai multe tehnici, metoda ei unică de tratament facial fiind apreciată în întreaga lume. Tehnicile unice pe care Anastasia le aplică, ajută la eliberarea celor mai obosite zone ale corpului şi ajută la redarea vitalităţii pielii.

Anastasia Achilleos a acordat un interviu în exclusivitate pentru cititoarele eva.ro în cardul evenimentului anual P&G Beauty VisionHouse*, ce a avut loc în perioada 4-6 decembrie 2012 în Abu Dhabi.

Eva.ro: Ce se întâmplă dacă folosim produse care nu sunt dedicate vârstei noastre? De exemplu dacă folosim produse anti-aging la 20 de ani?

Anastasia Achilleos: În principiu, nu se poate întâmpla nimic, sunt la fel de multe beneficii, pentru ca vorbim de ingrediente şi nimic altceva.

De-a lungul carierei am întâlnit şi persoane care la 20 de ani aveau riduri. Aşa că le–am recomandat să folosească produse anti - îmbătrânire. Nu cred că tenul va avea de suferit dacă folosim astfel de produse.

Eva.ro: Cum luptăm împotriva acneei?

AA: În primul rând trebuie să ştim că acneea este o problemă care are legătură cu interiorul nostru. La unele persoane acneea apare din cauza stresului, la altele din cauza problemelor hormonale, iar la altele din cauza unei bacterii care se află sub piele. Atât adolescenţilor cât şi adulţilor, le recomand să investigheze care este cauza apariţiei acneei. Să nu le fie teamă să consulte un nutriţionist pentru a le recomanda meniul necesar, un ginecolog pentru a afla dacă se confruntă sau nu cu probleme hormonale. Să nu aplice creme peste creme în ideea în care aceasta problemă va disparea, pentru că de cele mai multe ori lucrurile se agravează.

Eva.ro: Cele mai multe persoane au tenul normal. Ne puteţi puteti oferi câteva sfaturi de îngrijire pentru acestea?

AA: În primul rând multe persoane nu ştiu să se demachieze corect.

Deci pasul numarul unu este demachierea, curăţarea tenului.  Pasul doi constă în alegerea produselor care se potrivesc tipului tău de ten şi nu orice produs de pe raft. Din fericire avem atât de multe produse, dar trebuie să ştim să îl alegem pe cel corect. Poate cel mai important sfat pe care vi-l pot oferi este ca măcar o dată sau de două ori pe an să mergeţi la un specialist cosmetician şi să îl întrebaţi: “Cum vi se pare că arată pielea mea?”. Aveţi grijă de pielea voastră, masaţi-vă tenul în fiecare zi şi astfel nu vei avea niciodată nevoie de operaţii estetice. Să nu vă fie frică să folosiţi o mască, chiar şi mai mult de o dată pe săptămână. Puteţi avea propriul ritual, în fiecare seară puteţi folosi un scrub, după care să aplicaţi un produs de hidratare. Pentru mine curăţirea este un moment în care pot să fiu cu mine însumi, mă pot relaxa, îmi pot aduna gândurile. Mental şi emoţional mă simt curată. Curăţarea este un ritual care va duce la o îmbunătăţire vizibilă, nu numai a pielii, dar şi a starii mentale.


Eva.ro: Ce sfaturi ne puteti oferi pentru combaterea tenului obosit?

AA: Umpleţi chiuveta cu apă caldă şi puneţi câteva picături de ulei de lavandă. Înmuiaţi un prosop în apa caldă, stoarceţi bine şi după presaţi pe faţă. Insistaţi în zona ochilor. Efectul este miraculos. După puteţi aplica o cremă sau un ser de hidratare.
Trebuie să găsim produse care funcţioneaza la noi. Toate aceste noi tehnologii nu fac decât să ne ajute, ceea ce este minunat. Dar, la unele dintre noi funcţioneaza, la altele nu. Mie de exemplu îmi plac foarte mult serumurile, sunt un mare fan al lor.

Eva.ro: Ce părere aveţi despre uleiul de argan?

AA: Îl iubesc! Orice este lăsat de la natură este minunat. Cred că toate femeile ar trebui să folosească un ulei seara, chiar şi cele care se confruntă cu acneea.  

În articolul următor, Anastasia Achilleos, celebra cosmeticiană, îţi propune câteva sfaturi pentru aplicarea cremei, serului şi tehnici de masaj facial.

Articol realizat cu ajutorul P&G România


*P & G Beauty a început găzduirea de evenimente regionale în anul 2008, reunind o parte a celor mai apreciaţi artişti din industria frumuseţii şi a celor cei mai apreciaţi oameni de stiinţă din întreaga lume în cadrul mai multor întâlniri în oraşe de top.

Anul acesta P&G Beauty VisionHouse a avut loc în perioada 4-6 decembrie 2012 în oraşul Abu Dhabi şi a fost găzduit de hotel Shangri-La.

În articolul următor, Anastasia Achilleos, celebra cosmeticiană, îţi propune câteva sfaturi pentru aplicarea cremei, serului şi tehnici de masaj facial.

15 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod