INTERVIU EXCLUSIV Criss şi Vlad: „Nu vom renunţa niciodată la trupa LaLa Band“

Au devenit cunoscuţi datorită serialului „Pariu cu viaţa“ şi a formaţiei LaLa Band, iar acum şi-au format propria trupă, ONE. Criss şi Vlad sunt doi tineri foarte talentaţi care au planuri mari şi nu vor să renunţe deloc la visele pe care le au.

Chiar dacă sunt membrii fondatori ai formaţiei One, cei doi cântăreţi afirmă că LaLa Band rămâne trupa lor de suflet şi nu vor renunţa niciodată să cânte alături de formaţia care i-a consacrat.

Criss şi Vlad ne-au acordat un scurt interviu chiar înainte de a pleca în vacanţă în Grecia, acceptând să ne răspundă la câteva întrebări legate de viaţa lor personală şi de cariera lor artistică.

Când v-aţi decis să vă faceţi propria formaţie şi să cântaţi doar voi doi?

Am văzut filmul „Once“, după care s-a făcut şi un musical celebru, iar piesa principală a filmului, „Falling slowly“, ne-a plăcut foarte tare şi am învăţat-o imediat. Ne-am dat seama că acest gen de muzică ne place cel mai tare şi că acesta este drumul pe care trebuie să mergem, pe lângă LaLa Band.
 
Pur şi simplu aşa am simţit, într-o perioadă în care mai mulţi membri LaLa şi-au început cariere solo, noi ne-am hotărât să fim „One“.

De ce aţi ales numele „One“?

Pentru că suntem doi ca unul, ne iubim , ne place acelaşi gen de muzică şi ne place să spunem că suntem două părţi ale aceluiaşi întreg.


 
Ce melodii veţi cânta şi când veţi lansa un album?

Vom cânta muzica ce ne place, fără să facem niciun compromis comercial şi sperăm să avem gata un album în acestă toamnă.
 
Veţi cânta în continuare şi cu LaLa Band sau vă veţi axa mai mult pe concertele propriei formaţii?

LaLa Band este trupa nostră de suflet, la care nu o să renunţăm niciodată. În plus, LaLa Band se transfromă încet-încet şi într-o umbrelă sub care iau naştere carierele nostre solo, iar ONE este unul din proiectele născute din LaLa Band. Concertele cu LaLa Band vor avea întodeauna prioritate.

Filmul Pariu cu viaţa, formaţia LaLa Band, acum şi trupa ONE... Cât de celebri vreţi să ajungeţi?

Nu am făcut şi nu facem nici acum toate aceste lucruri pentru celebritate, ea a venit de la sine, ca un rezultat al muncii nostre.

Când v-aţi dat seama că între voi ar putea fi o adevărată poveste de dragoste?

Suntem doi tineri normali, ne-am îndrăgostit unul de altul şi gata. Cu timpul, ne-am dat seama că suntem suflete pereche şi că ne iubim mult.  



Există neîntelegeri între actorii Criss şi Vlad?

Mici neînţelegeri există în orice cuplu, nu neapărat între actori. Însă la noi nici o supărare nu ţine mai mult de 10 minute, nu ne-am dus niciodată la culcare supăraţi unul pe celălalt, pentru că relaţia noastră este bazată pe sinceritate şi comunicare.
 
Ce planuri de viitor aveţi, atât pe plan profesional, cât şi pe plan personal?

În viitorul apropiat vom merge amândoi la un curs de muzică în Londra, la Guildhall School Of Art, curs pentru care am strâns bani din concertele pe care le-am susţinut în acest sezon.

Pe termen lung, ne dorim să dăm publicului şi fanilor noştri tot ce avem mai bun în muzică şi actorie, să cântăm şi să ne perfecţionăm în fiecare zi. Pe plan personal, ne dorim să fim fericiţi şi împliniţi.

15 Iulie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • delyroxy pe 22 Feb 2014, 12:28
    este foarte frumos... dar daca vas putea vedea si eu.... ce bine ar fi

    este super dar as dori sa ai vad si eu ca iubesc mult lala band

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod