Interviu Ellie White: "Muzica românească a evoluat enorm"

 
Am văzut că ești foarte activă în social media, pe Facebook și pe Instagram...
Da, am aproape 1 milion de fani pe Facebook, mai folosesc și Instagram și Twitter. Pe Facebook comunic cel mai rapid cu fanii. Acest tip de comunicare mă ajută să îmi aduc fanii mai aproape și să ajung la persoane din domenii sau zone variate. Ca să fiu alături de ei trebuie să postez atât muzică pe placul lor, cât și lucruri cu care știu sigur că ei rezonează. La asta cred că servește social media, la a ține legătura cu fanii și a-ți aduce mai aproape de tine fani din diferite categorii de vârste.

Ce sfat ai avea pentru un tânăr care s-ar afla la începutul carierei muzicale?
Dacă știi într-adevăr că asta vrei să faci, ține-te de ea până la capăt! Indiferent de piedicile pe care le întâmpini la începutul drumului. 

Revenind la momentul în care tu te-ai desprind e DJ Project - cum a fost ruptura? Bănuiesc că nu a fost ușor să treci la o carieră solo.
Nu a fost ușor, dar pentru mine a fost un pas definitoriu.
Eu sunt genul de persoană care nu face alegeri doar pentru că azi i s-a năzărit să facă alegerea respectivă. Mă gândesc foarte mult înainte să fac un pas și îl fac în momentul în care sunt total sigură că asta este ceea ce vreau să fac. Despărțirea de DJ Project a venit în urma unui lucru foarte bine gândit. Mi-am dat seama că asta este într-adevăr ceea ce vreau să fac.
Normal că nu a fost deloc ușor, pentru că am întâmpinat foarte multe piedici, dar asta nu m-a oprit să merg mai departe, ceea ce mi-a demonstrat că a fost alegerea potrivită. Momentul în care primul meu single lansat în formula Ellie White a ajuns foarte rapid pe locul 1 în topurile din România a fost o confirmare a faptului că alegerea a fost una potrivită.
Așa că - da, am mers mai departe indiferent de toate piedircile care mi-au fost puse. Și crede-mă că mi-au fost puse multe piedici. 

Te cred! Dacă ar fi să o iei de la capăt, dacă ai avea 15 ani, ai merge pe același drum? 
Nu știu ce să spun... Din păcate sau, din fericire, da. Pentru că muzica - știu că sună a clișeu - este rațiunea mea de a fi. Eu trăiesc pentru muzică și prin muzică. Nu aș putea să fac altceva. Nu m-aș vedea făcând altceva. Poate doar să mă duc spre actorie. Dar, într-un final, tot la muzică aș ajunge. 

Nu ai avut niciodată tentația să faci altceva, să dai la altă facultate sau să îți alegi altă carieră?
Am urmat Liceul de Artă din Buzău din clasa I până într-a XII-a.
Pentru mine, să merg la Facultatea de Muzică a fost un lucru firesc. Nu m-am gândit că trebuie să mă duc la altă facultate, nici nu am luat în calcul că ar trebui să merg la altă facultate. A fost pasul firesc pentru mine, așa am simțit că trebuie să fac.

Dacă ai putea să te întorci în timp ce sfat i-ai dat lui Ellie de la 15 ani?
Să fie puțin mai îndrăzneață. Am fost un copil foarte emotiv și retras. Și probabil că acum i-aș da sfatul să fie puțin mai îndrăzneață.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod