Interviu cu Oana Tache: "Îmi place la nebunie adrenalina pe care mi-o dau evenimentele care apar din senin"

Oana Tache este o prezenţă constantă în lumea media, o putem vedea la MTV şi la Vocea României, unde este V Reporter. Este pasionată de televiziune, radio şi muzică, având ocazia să facă numeroase interviuri cu o mulţime de vedete celebre, cum ar fi David Guetta, Moby, Faithless, Katy Perry, Shakira, Tiesto, Placebo sau Armin van Buuren.
De asemenea, ea a fost şi în Africa, la emisiunea “Sunt celebru, scoate-mă de aici” şi are un blog unde poţi să o citeşti www.oanatache.ro


Cum a fost anul 2015 pentru tine?


A fost extraordinar! Poate unul dintre cele mai interesante şi mai frumoase. Am avut parte de o grămadă de experienţe – “Sunt celebru, scoate-mă de aici” în Africa de Sud, 2 super emisiuni la MTV, Vocea României şi nu în ultimul rând, campania Krüger& Matz – “Trăieşte-ţi viaţa, urmează-ţi pasiunea”.
Am avut ocazia să întâlnesc în caravană o grămadă de oameni frumoşi care m-au inspirat cu pasiunea lor! Abia aştept aventurile lui 2016!


Ştim că îţi place să încerci mereu lucruri noi. Ce pasiuni ţi-ai descoperit recent?


Escalada şi  fotografia – o parte din concurenţii Krüger & Matz m-au ajutat să înţeleg frumuseţea pasiunilor lor. M-au provocat practic să le încerc şi eu! Mă simt foarte împlinită de experienţă asta – am noi prieteni, am noi pasiuni!
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod