Interviu cu noii cârcotaşi. Va mai avea sau nu succes emisiunea?



Descrie relaţia dintre tine şi colegul de pupitru, Alex Bogdan.

Ioana Petric: Alex e un fenomen, e bun la toate, vă veţi convinge de asta în noul sezon! Prezentator, actor, scriitor, cameraman, meteorolog, chiar şi dansator! Sunt tare norocoasă să am aşa un partener, care ţine ritmul, ştie să conducă şi nici nu mă calcă pe picioare.

Aştept cu nerăbdare să valsăm, sau de ce nu, chiar să încingem o horă, printre bâlbele de la tv. Ne completăm perfect. El actor, eu juristă dansatoare, el exploziv, eu mai temperată, dar ambii puşi pe şotii şi pe cârcoteală.

Sunt convinsă că perechea noastră va prinde podiumul prezentatorilor tv din România şi vă va ţine cu ochii aţintiţi pe micile ecrane săptămână de săptămână.

Cum te înţelegi cu Ioana Petric, colega ta de pupitru?

Alex Bogdan: Ioana e marea mea descoperire pe anul 2014. Ne cunoaşteam din vedere, doar lucrăm în aceeaşi televiziune, dar nu cred că am schimbat mai mult de două sau trei fraze până să ajung în echipa Cronicii. Este o femeie extraordinară, deşteaptă, cu mult bun simţ, îmi suportă glumele proaste şi asta e o calitate zdravănă.
Avem o chimie foarte bună. Sper să se simtă asta. Eu mă simt excelent cu ea, acolo la pupitru, şi sunt megafericit că suntem împreună în nebunia asta.

Dă-le telespectatorilor 3 motive pentru a urmări acest sezon al Cronicii Cârcotaşilor.

Alex Bogdan: Prospeţime, umor de calitate şi bebeluşe.

Ioana Petric: 1. Sub atenta îndrumare a lui Şerban Huidu, eu şi Alex ne-am adunat forţele şi suntem în formă maximă. Prin urmare, se anunţă distracţie garantată şi cârcoteală pe măsură.

2.
Avem rubrici noi şi nişte colegi la fel de noi şi de talentaţi. Începând din acest sezon, Oana Paraschiv şi Unguru’ Bulan vă prezintă România Pitorească, o rubrică în care vor fi arătate fapte şi lucruri incredibile, dar adevărate, descoperite pe meleagurile noastre. Să nu uităm nici de domnii Am şi Nam Banovici, care vor lua pulsul evenimentelor mai mult sau mai puţin mondene, plus multe alte surprize.

3. N-avem ofertă la tigăi, dar avem cele mai proaspete chifteluţe adunate de prin televiziunile din România, pe care abia aşteptăm să vi le prezentăm mai dinamic şi mai ironic ca niciodată.
Nu iertăm nimic!

4. Bonus: ce altceva decât bebeluşele! După o pauză de un an, Cristina se întoarce.

19 Septembrie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod