Interviu cu Neslihan Atagul, personajul feminin principal din "Un destin la răscruce"

Neslihan Atagul (23 de ani), frumoasa actriţa care interpretează rolul lui Neriman în serialul “Un destin la răscruce”, difuzat de luni până vineri, de la ora 20.00, la Kanal D, ne dezvăluie câteva dintre preferinţele ei în materie de frumuseţe şi modă.
eva.ro: Ne poţi spune care este ritualul tău zilnic de frumuseţe?

Neslihan Atagul: Voi începe prin a va spune că dacă nu mă demachiez seara, oricât de obosită aş fi, nu pot să adorm! Dimineaţa folosesc întotdeauna o cremă intens hidratantă, cu acţiune pe toată durata zilei. Seara, înainte de culcare, după ce mă demachiez, aplic o cremă antirid care conţine vitaminele A şi E. O dată sau de două ori pe săptămână folosesc o mască cu minerale pentru faţă. De asemenea, săptămânal, îndepărtez celulele moarte de pe faţă şi de pe corp prin gomaj sau scrub.


eva.ro: Ai un păr foarte frumos.
Cum îl întreţii?

Neslihan Atagul: Folosesc de când mă ştiu o perie din păr natural, care nu electrizează, nu agaţă şi nu rupe firul de păr. Când mă spăl pe cap, folosesc întotdeauna o mască de păr pe bază de ulei de măsline.


eva.ro: Când mergi la shopping, alegerile vestimentare sunt în funcţie de trenduri sau de ceea ce îţi stă bine?

Neslihan Atagul: Încerc să îmbin cele două aspecte.


eva.ro: Care este culoarea preferată?

Neslihan Atagul: Nu am o singură culoare preferată.
Vara prefer albul şi toate nuanţele de albastru. Pentru ţinutele de seară, ador să port negru, pentru că este elegant, şi roşu intens, pentru că exprimă pasiunea. Sunt „Leoaică”, iar semnul meu zodiacal este sinomim cu focul şi pasiunea.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod